Detaliul șocant observat de fani la Oana Roman. Dovada clară că nu e cine spune

Detaliul șocant observat de fani la Oana Roman. Dovada clară că nu e cine spune
Detaliul socant observat de fani la Oana Roman

O nouă zi, un nou scandal în care este implicată Oana Roman. Celebra vedetă a fost luată, din nou, la rost de către internauți după ce au apărut pe Instagram două fotografii care au șocat audiența. Ce detaliu frapant au găsit urmăritorii vedetei în cele două poze. Acum s-a aflat, de fapt, care este adevărul.

Detaliul șocant observat de fani la Oana Roman

Oana Roman este una dintre cele mai populare, mediatizate și vocale prezențe din showbizul românesc. De ceva vreme, vedeta de la Antena Stars a revenit în atenția mass-media după ce foarte mulți internauți au acuzat-o de faptul că și-ar edita foarte mult fotografiile pe care le postează pe contul său de Instagram.

Deși a slăbit un număr vizibil de kilograme, iar transformarea sa este una fabuloasă, se pare că Oana Roman nu are parte de pic de liniște. Oana Roman este sătulă de acuzațiile care i se aduc aproape zilnic, conform cărora vedeta ar fi atât de preocupată de imaginea pe care o afișează în lumea virtuală. Gurile rele spun că fosta soție a lui Marius Elisei petrece foarte mult timp pentru a-și modifica pozele în așa fel încât să nu mai semene cu persoana care este în realitate.

Recent, două fotografii cu Oana Roman au făcut senzație pe grupul de Facebook Pamflet Media Influencer, acolo unde internauți de pretutindeni adună informații, fotografii și videoclipuri pentru a-i „lua la bani mărunți” pe influencerii din România.

Cum au criticat-o fanii pe Oana Roman după ce ar fi apărut cu pozele editate pe Instagram

Fotografiile din cauză sunt de la un eveniment la care Oana Roman a participat alături de bunul ei prieten Cătălin Botezatu. Urmăritorii vedetei au comparat fotografia postată de un amic de-al vedetei, naturală, fără niciun fel de filtru, cu poza urcată de divă pe contul său de Instagram.

Acolo, internauții au descoperit un detaliu incredibil: între cele două imagini există o diferență incredibilă la nivelul feței și al abodomenului. Oana Roman nu a stat cu brațele cruciș și i-a raspuns unei domnișoare care i-a spus că arată de nerecunoscut și mult mai slabă în poza în care apare alături de designerul Cătălin Botezatu. Celebra influenceriță s-a apărat, spunând că totul este un efect datorat luminilor și poziției pe care a adoptat-o în fotografie.

„Poza cu Cătălin e din alt unghi și făcută din alt unghi și făcută în altă lumină. Postura din poza asta a ta mă avantajează mai puțin pentru că mă arată turtită și stăteam și eu mai aplecată. Tu m-ai văzut azi LIVE și poți spune cum sunt.”, a fost răspunsul Oanei Roman la comentariul răutăcios al internautei.

Urmăriți Playtech.ro și pe