Ce operație vrea să își facă Oana Roman. Ce problemă are de când a slăbit: ‘Nu mănânc nimic’

Ce operație vrea să își facă Oana Roman. Ce problemă are de când a slăbit: ‘Nu mănânc nimic’
Ce problemă are Oana Roman. Vedeta vrea să se opereze

După o despărțire furtunoasă, Oana Roman își dorește să își schimbe total viața și nu se oprește până nu ajunge la cea mai bună variantă a sa. În ultima vreme ea a slăbit foarte mult, dar încă nu este mulțumită. Vedeta își dorește să ajungă pe mâna medicilor chirurgi pentru a scăpa de o problemă neplăcută.

Cât a slăbit, de fapt, Oana Roman

Oana Roman a fost extrem de atacată în mediul online după ce a postat mai multe fotografii în care apărea extrem de schimbată. Apoi, situația a degenerat pentru vedetă în momentul în care a apărut și la televizor și fanii i-au reproșat că ar apela la programe de editat fotografiile pentru a convinge pe toată lumea că a slăbit. În realitate, aceasta a dezvăluit că a topit aproximativ 20 de kilograme.

„Oamenii nu mă văd în realitate, oamenii mă văd la televizor, aia nu e realitate. Am slăbit vreo 20 și un pic de kilograme, dar, practic am slăbit foarte mult în centimetri. Am făcut proceduri de remodelare corporală un an și jumătate și am scăzut foarte, foarte mult în centimetri. De aceea pare că am slăbit mai multe kilograme decât am slăbit eu de fapt pentru că aceste proceduri m-au ajutat să-mi reduc foarte mult din circumferința la bust, la talie, la șolduri.

Da, am o dietă anume aș putea spune, țin post intermitent, 16 cu 8, adică nu mănânc nimic 16 ore și mănânc doar într-un interval de 8 ore și atunci mănânc cu măsură, evident. Mă simt bine pentru că, cumva, oamenii mă percep altfel. Dar să știi că eu așa am fost tot timpul, la fel de veselă și la fel de binedispusă.”, a dezvăluit Oana Roman pentru Ciao.

Oana Roman își dorește să apeleze la ajutorul medicilor: ‘Mi s-a lăsat pielea’

Totuși, nu totul este doar lapte și miere pentru Oana Roman de când a slăbit. Vedeta se confruntă cu anumite probleme și este nevoită să ajungă la bisturiu pentru a se asigura că trupul ei o să fie pus la punct. Pentru că a slăbit brusc, pielea i s-a lăsat și pe lângă toate aceste lucruri, cicatricile îi dau multe bătăi de cap șatenei.

„De mult vreau să-mi fac o operație care nu este neaparat estetică, ci mai degrabă medicală, la mine. În urma operației pe care am avut-o după ce am născut, am niște cicatrici pe abdomen, foarte urâte… acum am și slăbit și mi s-a lăsat pielea. Și trebuie să-mi fac o abdominoplastie, dar la mine e mai degrabă din rațiuni medicale, decât neaparat estetice, dar evident că și estetică este… o să scap de cicatricea aia foarte urâtă pe care o am.

E singura la care m-am gândit. Eu am avut destule operații și nu vreau să-mi fac operații doar de dragul de a-mi face. Abdominoplastia sunt obligată să o fac. Și în rest, există tot felul de proceduri care ajută, fără să te tai neaparat.”, a zis Oana Roman pentru publicația menționată mai sus.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI