Detaliul secret din dormitorul lui Ion Țiriac a ieșit la iveală. Doar fostele lui iubite pot confirma

Detaliul secret din dormitorul lui Ion Țiriac a ieșit la iveală. Doar fostele lui iubite pot confirma
Ion Țiriac a împlinit 83 de ani pe 9 mai și are o avere estimată la 1,5 miliarde de dolari

Detaliul secret din dormitorul lui Ion Țiriac a ieșit la iveală. Miliardarul român duce o viață pe măsura resurselor sale financiare. Cu o avere estimată la 1,5 miliarde de dolari, omul  de afaceri își permite să cumpere, practic, orice, de la super mașini, la avioane, case ori domenii de vânătoare în Namibia. Dar Ion Țiriac are mare grijă să se simtă confortabil și în interiorul locuințelor sale, după cum arată cel puțin apartamentul de lux pe care-l are chiar în cadrul complexului „Stejarii”, pe care-l deține.

Detaliul secret din dormitorul lui Ion Țiriac a ieșit la iveală

Detaliul secret din dormitorul lui Ion Țiriac a ieșit la iveală. Omul de afaceri are o avere estimată de Forbes la 1,5 miliarde de dolari, dar cea mai importantă investiție a sa este impresionanta colecție de automobile, de la cele de epocă, la cele mai luxoase sau puternice.

Țiriac se mândrește cu cea mai mare colecție din Europa, ce cuprinde 420 de astfel de bijuterii auto. Ion Țiriac este singurul colecționar din lume cu toate cele șase modele, construite în 1972, ale celebrei mașini Rolls-Royce Phantom.

Ion Țiriac a cumpărat, în 2016, incredibilul Mercedes-Benz SLR McLaren Stirling Moss, în valoare de 3,5 milioane de euro, cea mai scumpă mașină din colecția sa. În toamna lui 2021, el a achiziționat și un Mercedes-AMG ONE, de 2,5 milioane de euro, din care producătorul german a construit doar 275 de exemplare. .

Doar fostele lui iubite pot confirma

Ion Țiriac își poate permite, practic, să cumpere orice. În timpul pandemiei, el a achiziționat un super-domeniu de vânătoare, în Namibia, pentru 5,5 milioane de euro. Dar omul de afaceri e dornic de confort și în interiorul locuinșelor în care stă. Iar cel puțin una dintre ele este impresionată. Cei de la wall-street.ro au scris în trecut şi au dezvăluit şi imagini cu unul dintre cele mai intime locuinţe ale magnatului român.

Sursa citată a dezvăluit că Ion Ţiriac ar avea un pat de 16 metri pătraţi, tapițat cu pielea a doi elefanți, în care se odihneşte după zilele istovitoare în care se ocupă de afaceri. Acesta ar fi într-un penthouse de 2500 de metri pătraţi pe care miliardarul îl deţine în complexul său de la Stejarii.

Nu se ştie cu exactitate dacă Ion Ţiriac mai are acelaşi pat şi acum. Acesta este un detaliu pe care doar fostele sale iubite îl pot confirma. Mai mult, dormitorul lui Ion Ţiriac ar avea 100 de metri pătraţi, iar baia o suprafaţă de 250 de metri pătraţi, scria şi digisport.ro în 2018.

Ion Țiriac a inaugurat recent și clădirea de birouri de lux „Țiriac Tower” din zona Piața Victoriei, în care a investit 30 de milioane de euro. El a vândut, în schimb, turneul de tenis de la Madrid, pe care-l deținea din 2003, contra sumei de 360 de milioane de euro.