Detaliul pe care fanii emisiunii Neata cu Răzvan și Dani nu l-au observat! Ce a apărut în platou

Detaliul pe care fanii emisiunii Neata cu Răzvan și Dani nu l-au observat! Ce a apărut în platou
Detaliul din ediția de azi a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani

Ce a apărut în platoul de la Neatza din ediția de azi? Fanii abia acum și-au dat seama ce detaliu nu au băgat deloc în seamă în timpul difuzării emisiunii. Un personaj i-a făcut să piardă orice din vedere.

Detaliul din ediția de azi a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani

Se pare că e anul schimbărilor! După câteva luni de pauză, cei din televiziune se pot bucura de noi experiențe alături de telespectatorii care sunt mai bucuroși decât niciodată de emisiunile pe care le-au așteptat în tot acest timp. Cei care iubesc să-și înceapă dimineața cu matinalii noștri au avut ocazia să fie surprinși încă de la primele ore. Platoul este total schimbat, dar distracția continuă să fie la ea acasă. Florin Ristei e pe val! Anul acesta este unul palpitant și înfloritor pentru celebrul cântăreț, iar carisma, naturalețea și simplitatea sa l-au propulsat de-a dreptul. După participarea alături de fratele său la Asia Express, solistul a ajuns direct la masa juriului al cărui concurs l-a câștigat cu ani în urmă, iar acum fanii lui îl regăsesc alături de Răzvan și Dani și Ramona Olaru.

Neatza cu Răzvan și Dani l-a primit cu brațele deschise și pe Florin Ristei
Neatza cu Răzvan și Dani l-a primit cu brațele deschise și pe Florin Ristei

Emisiunea a trecut printr-o transformare uimitoare la începutul noului sezon. Cei mai matinali pornesc direct cu voie bună și cu numărul 13 în față într-un peisaj total diferit. Genericul este și el schimbat, iar numele noi din catalog s-au strigat deja. De asemenea, modificări consistente au apărut și la grafica de la Horoscop, meteo dar și în „bucătărie lui Vlăduț”. Desigur că în reconfigurarea noului platou s-a ținut cont de distanțarea socială, după cum a subliniat Răzvan Simion încă din prima ediție, astfel că noul set up aerisit este și în conformitate cu restricțiile impuse de către oficiali.

Matinalul a fost prezentat în trecut de Horia Brenciu

Neazta cu Răzvan și Dani este un matinal care a venit în atenția românilor încă din anul 2008. Conceptul emisiunii apariține regizorului Miki Balbae și îl are în prim-plan deja de mulți ani pe unul din cei mai adorați cuplu de moderatori, prieteni și colegi. Amintim că între anii 200-2002 matinalul „Neatza” a fost prezentat de Horia Brenciu.

Telespectatorii îl pot urmări de luni până vineri preț de 4 ore, între orele 08:00 și 12:00, pe Antena 1. Primul episod a avut loc pe data de 1 februarie 2008, iar de atunci telespectatorii se bucură de gazdele show-ului și de invitați care mai de care mai spectaculoși care să-i ajute să le ofere buna dispoziție încă de la începutul zilei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Pregatit de toamna! @obancealiana @puberu @neatzacurazvansidani_oficial

O postare distribuită de Razvan Simion (@futuristul) pe

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI