Cum arăta Lidia Buble în urmă cu șase ani. Era de nerecunoscut la Neatza cu Răzvan și Dani

Cum arăta Lidia Buble în urmă cu șase ani. Era de nerecunoscut la Neatza cu Răzvan și Dani
Lidia Buble, imagini de la început de carieră

Lidia Buble a avut parte de schimbări uriașe de-a lungul anilor de când se află în vizorul tuturor. Artista vizionează cu drag imaginea cu care a debutat în industria muzicii românești. Cum arăta fosta iubită a lui Răzvan Simion în urmă cu șase ani?

Cum arăta Lidia Buble la începutul carierei?

Lidia Buble a debuta în lumea showbiz-ului încă de foarte tânără. Aceasta a știut parcă dintotdeauna ce-și dorește să facă, a găsit oamenii care să o ajute să ajungă pe drumul dorit și a continuat să crească pe toate planurile. Artista a fost susținută întâi de toate de Adrian Sână, cel cu care ulterior a pierdut legătura, iar gurile rele susțin că acest lucru s-a petrecut din cauza fostului iubit, care și-a luat atribuții prea înalte în drumul ei spre scenă.

Lidia Buble în urmă cu șase ani
Lidia Buble în urmă cu șase ani

Tânăra abia venită în Capitală încrca să se obișnuiască treptat cu viața din București și cu noul statut pe care urma să-l aibă. În timpul în care concerta la nivel mic, blondina lucra ca babysiter la o familie, până ce a putut să se întrețină exclusiv din muzică. Din fericire, visul i s-a împlinit, pentru că rapid avea să ajungă în trending pe YouTube cu piesa „Noi simțim la fel”. Fanii se uită lung la primele imagini publice cu aceasta, când imaginea îi era cu totul alta. Artista era novice în prezența scenică, în postura sa, avea câteva kilograme în plus, multe emoții, un dans stângaci, dar o dorință enormă de a reuși în această direcție.

„Răzvan i-a spus să iasă de sub aripile lui Adi”

„Încetul cu încetul, Răzvan a început să se implice din ce în ce mai mult în cariera Lidiei, i-a devenit manager. El a început să discute și cu alte case de discuri, pe la spatele lui Adi. Tot Răzvan este cel care îi spunea Lidiei că trebuie să își extindă orizonturile, să iasă de sub aripa lui Adi și să meargă acolo unde îi este mai bine. Sână a aflat aceste lucruri și a avut o discuție cu cei doi. Au decis să întrerupă contractul de exclusivitate și să mai colaboreze din când. Termenii încetării contractului îl știu doar ei. Cert este că Adi s-a simțit dat la o parte, deși este este cel care a descoperit-o, creat-o și lansat-o pe Lidia”
Surse din industria muzicală (Sursa: impact.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI