Detaliul neștiut despre Adela Popescu. Doar fanii adevărați au aflat asta despre ea

Detaliul neștiut despre Adela Popescu. Doar fanii adevărați au aflat asta despre ea
Ce detaliu neștiut s-a aflat despre Adela Popescu?

Fanii au aflat un lucru interesant despre Adela Popescu. Ce detaliu neștiut a ieșit acum în prim-plan despre cunoscuta și iubita prezentatoare de televiziune de la emsiunea „Vorbește Lumea”

Detaliul descoperit despre Adela Popescu. Ce nu știau mulți fani despre ea?

Toată lumea o cunoaște, toată lumea o iubește și abia o așteaptă să preia din nou frâiele emisiunii pe care o moderează alături de Gabriel Coveșanu. Celebra prezentatoare de televiziune se află deja de ani buni în vizorul românilor, încă de cand toți o îndrăgeau în rolurile din cele mai cunoscute telenovele de la postul Acasă TV.

Artista se bucură de o viață superbă. Are o carieră de ividiat, talente cu carul, e o mămică fericită și are parte de una din cele mai frumoase și longevive relații din showbiz-ul românesc.

Poate chiar mulți fani nu știu acest detaliu despre ea, dar numele vedetei din buletin este Adela Elena Popescu. Blondina are 34 de ani și s-a născut în satul Șușani, județul Vâlcea.

A participat la un casting care i-a schimbat viața, iar mai apoi a ajuns să fie recunoscută în toată țara datorită rolului din proiectul „Lacrimi de iubire”: ”Sunt recunoscator pentru aparitia in telenovele.

Am invatat sa nu mai bag in seama ce vorbeste lumea, acele pareri vin din frustrari. M-am despartit de Adela Popescu pentru ca s-a terminat, s-a dus, s-a consumat. Drumurile s-au despartit, ea a ramas in sistemul ala si eu am mers mai departe. Separarea joburilor a fost un factor. E un mediu in care traiesti si se consuma acea relatie.”, declara Dan Bordeianu după despărțirea de Adela Popescu.

Cum l-ar putea chema pe cel de-al treila băiețel al vedetei?

„Mă găsise bine inițial, dimineața. Și a intrat Lora și mi-a zis ce e cu tine, scumpa mea, cum arăți așa, n-ai și tu o pudră, ești persoană publică. Vă prezint cele trei nume care au intrat în finală, la sugestia telespectatorilor. Ele și-au găsit locul după ce am fost de acord și eu și soțul. Trebuie să fie și el de acord, cu numele lui trebuie să rimeze. Primul este Achim. Doar că eu când mă gândesc mă gândesc la băiatul Antoniei, fie la cel al lui Paul Ipate. A doua variantă este Anton, doar că rimează cu beton. Și ne mai place Adrian, dar nu știu dacă va fi un copil minune. Eu gândesc totul în porecle. Nu știm ce să facem. Nu putem să îi spunem nici Adonis, că după îl poreclim Cove”
Adela Popescu (Sursa: Vorbește Lumea)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI