Adela Popescu are probleme în sarcină. Vedeta a mărturisit tot ce a pățit: ”Ah, da, am uitat să vă dau o veste”

Adela Popescu are probleme în sarcină. Vedeta a mărturisit tot ce a pățit: ”Ah, da, am uitat să vă dau o veste”
Adela Popescu a mărturisit că are probleme în sarcină

Cel de-al treilea copil al Adelei Popescu este pe drum, așa că vedeta a mers la un control de rutină. De acolo a luat legătura cu prietenii de la ”Vorbește Lumea”, unde a făcut noi dezvăluiri despre evoluția sarcinii și problemele care nu îi dau pace de ceva vreme.

Adela Popescu, probleme în sarcină. Dezvăluirile vedetei

Adela Popescu este însărcinată cu al treilea copil, pe care urmează să îl țină în brațe în câteva luni. Deși în al doilea trimestru, vedeta nu a întâmpinat până acum probleme. Rândul acestora a venit însă acum. Ea a povestit în cadrul emisiunii ”Vorbește Lumea”, de la Pro TV, că de câteva zile se confruntă cu stări, chiar dacă tipice gravidelor, nesimțite de ea până acum în această sarcină. Astfel, a hotârât să meargă la medicul ei, pe care oricum urma să-l viziteze.

Veștile din partea specialistului au fost bune, motiv de bucurie și de noi planuri pentru vedetă. Pasionată de călătorii, precum soțul ei, Radu Vâlcan, artista i-a povestit lui Cove că visează să meargă într-o nouă vacanță, dar, cel mai probabil, nu mai devreme de când se va naște viitorul membru al familiei, fiindcă deja simte presiunea și greutatea copilului. Ulterior, din dorința partenerul de a avea o dubă, va vizita, totuși, o țară din apropiere, împreună cu toți copiii.

Cuplul pregătește următoarea vacanță, de această dată cu duba 

„Am avut două zile mai grele. Mi-a fost rău, am avut pofte, am simțit ca și cum aș leșina. La nume nu ne-am hotărât nici până în ziua de azi. M-am gândit să fac schema cu visul, să mi se arate în vis. Uite, acum să-ți spun despre pregătiri.

Deja vine mobilierul acasă, pregătirile sunt în toi. Ah, da, am uitat să vă dau o veste. De la primul copil el (n.r. Radu Vâlcan) îmi tot spune că își dorește o dubă. Ne-a venit duba, doar că acum nu știm unde să mai plecăm.

E burta mare, nu mai pot să mă mișc așa. Eu am făcut un calcul despre când vine copilul, să stau o lună după, că nu merge așa. Preconizez să mergem undeva aproape, Turcia, Grecia. Sincer, am stat mult acasă, prea mult. Și dacă e pe copil îl fac cetățean cipriot. Alții îi fac americani, eu îl fac cipriot, ce are?” 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI