Regina Elisabeta l-a sunat pe Harry, în America. Ce a putut să îi ceară prințului, de fapt

Regina Elisabeta l-a sunat pe Harry, în America. Ce a putut să îi ceară prințului, de fapt
Regina Elisabeta a II-a, Meghan Markle si printul Harry

Regina Elisabeta a II-a a Regatului Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord l-a sunat pe Harry, care se află în Statele Unite ale Americii, alături de soția lui, Meghan Markle, și de fiul lor, Archie. O sursă apropiată prințului a dezvăluit ce i-a cerut suverana nepotului ei, de fapt. Fratele prințului William a fost nevoit să facă o promisiune.

Ce i-a cerut regina Elisabeta a II-a prințului Harry

Regina Elisabeta a II-a i-a spus prințului Harry la telefon că este extrem de încântată de faptul că el și-a găsit fericirea. Suverana i-a mai spus că ea își dorește doar ce e mai bun pentru el și pentru familia lui, care în curând se va mări, pentru că Meghan Markle este însărcinată pentru cea de-a doua oră, după ce la data de 6 mai 2019 l-a născut pe Archie.

Pe de altă parte, regina a avut o rugăminte la nepotul ei. ”Ea a observat că el nu era împăcat cu poziția pe care o avea în familia regală. În plus, a avut întotdeauna multă afecțiune și simpatie pentru el. Harry i-a explicat că nu are nici un regret referitor la decizia lui de a se retrage și i-a oferit detalii despre viitorul său rol. I-a spus că va fi liber, dar fără să uite că are o datorie față de familie. I-a promis suveranei din nou că nu va face niciodată ceva care să afecteze imaginea Casei regale. A fost o conversație armonioasă între o bunică grijulie și un nepot”, a spus sursa, conform The Mirror.

Prințul Harry, ultimatum din partea reginei

Anterior, prințul Harry a primit un ultimatum din partea reginei Elisabeta a II-a. El și soția lui, Meghan Markle, au rămas fără prestigioasele lor patronaje, după ce au confirmat că plecarea lor din familia regală a fost permanentă. De altfel, cei doi au semnat acorduri cu Netflix și Spotify, prin intermediul cărora vor câștiga bani pe cont propriu.

”Lucrezi pentru monarhie, monarhia nu lucrează pentru tine”, a fost clarificarea pe care prințul Harry ar fi primit-o de la suverană. ”Regina a fost foarte clară de la început că acest «pe jumătate înăuntru, pe jumătate în afară» dorit de Sussex nu va funcționa. Ideea lor inițială era să aibă un «al treilea mod de a fi regal», iar regina a spus pur și simplu„ nu, nu se poate”, a povestit o sursă, conform presei britanice.

De ce a părăsit prințul Harry familia regală

Recent, prințul Harry, în vârstă de 36 de ani, a explicat de ce a părăsit familia regală, în cadrul unui interviu pe care i l-a acordat americanului James Corden. El a explicat că și-a dorit, de fapt, să facă un pas înapoi, deoarece mediul era foarte dificil, din cauza presei britanice, despre care a precizat că îi ”distrugea sănătatea psihică”.

”Nu a fost vorba despre a pleca, ci de a face un pas înapoi. A fost un mediu cu adevărat dificil, așa cum cred că mulți oameni au văzut. Știm cu toții cum poate fi presa britanică și îmi distrugea sănătatea psihică. Era toxic. Am făcut ceea ce orice soț și ceea ce orice tată ar face”, a spus prințul Harry.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI