Detaliul care o îngrijorează pe Iulia Albu la George Buhnici. Vedeta e vehementă: „Aveți ceva de mărturisit?”

Detaliul care o îngrijorează pe Iulia Albu la George Buhnici. Vedeta e vehementă: „Aveți ceva de mărturisit?”
Detaliul care o îngrijorează pe Iulia Albu la George Buhnici.

Detaliul care o îngrijorează pe Iulia Albu la George Buhnici. Vedeta e vehementă. Iulia Albu a comentat afirmațiile lui George Buhnici, pe care le-a făcut la festivalul Neversea. George Buhnici și-a comparat soția cu „o minoră” și a criticat siluetele femeilor aflate pe litoral. Iată ce a spus Iulia Albu.

Detaliul care o îngrijorează pe Iulia Albu la George Buhnici

Iulia Albu a comentat pe Facebook declarațiile cu care George Buhnici a stârnit un întreg scandal și despre care tot Internetul vuiește. Fashion designerul s-a declarat „îngrijorată”, mai ales de un anumit detaliu:

„Nu am și nu am avut niciodată nicio plăcere să distrug imaginea nimănui. Nu cred ca este normal sa zdrobești un om atunci când este jos, indiferent cine este, DAR DA, societatea va face asta atunci când cineva trece peste limită.

Domnule Buhnici, sunteți un om MIC. Soția dumneavoastră nu arată ca o minora ci ca o FEMEIE, așa cum si alte femei arată ca FEMEI. Mă îngrijorează sincer faptul ca declarați ca “șansa ” dumneavoastră “in viața a fost ca sotia” dumneavoastră “arată ca o minora”. Oare ce doriți sa spuneți? Aveți ceva de mărturisit? Înțeleg ca veți fi mai selectiv de acum înainte cu aparițiile dumneavoastră “pe sticlă”.

Cu siguranța și brandurile cu care lucrați vor deveni mai selective de acum încolo și chiar si noi, cei care va urmăream din când in când sau nu.

Întâmplator, interviul l-ați acordat unora dintre colegii mei de la Antena Stars și nu îmi amintesc sa va fi pus cineva pistolul la tâmplă.

„Eu sigur nu vreau să mă „împrietenesc” cu cineva ca tine”

Va deranjează ca nu a fost “cosmetizat” pentru dumneavoastră? V-am auzit spunând ca dumneavoastră mergeți la mare ca sa vedeți piele si ca este normal sa va uitați după “țațe si buci” si dacă “vrei sa te împrietenești cu mine trebuie sa îmi arați mai mult decât un decolteu”. Eu sigur nu vreau sa ma “împrietenesc” cu cineva ca tine.

Si dumneavoastră insistați sa credeti ca totul este o mare conspirație pentru a va discredita. Când ajungi sa faci Review “tehnic” propriei soții in fata unei tari, arătându-i din multiple unghiuri silueta, cand iti permiți sa critici TOATE femeile din univers si sa sexualizezi minorele, de altfel tu fiind tata de fata, acesta este momentul cand ȘTII ca TOȚI te vor pune la zid.

Tu, George Buhnici, tu care ești mândru tare ca faci dragoste in fiecare seara cu o femeie care “arată ca o minora”, subliniind acest lucru de parca aceasta ar fi singura ei calitate, tu, George Buhnici care vii “la mare sa vezi piele” “țațe si buci”, si numești femeile “mamifere femele”, ne esti decât un alt COLO. SPOOF-nici!”, a scris Iulia Albu pe Facebook.

După afirmațiile făcute, George Buhnici a postat un articol pe blogul său, în care susține că voia să puncteze problema obezității în România, invocând și „afirmații scoase din context” sau „troli”.