Detaliul care o dă de gol. Cum arată gleznele Oanei Radu, după ce a slăbit. Un cunoscut a spus adevărul

Detaliul care o dă de gol. Cum arată gleznele Oanei Radu, după ce a slăbit. Un cunoscut a spus adevărul

Cântăreața se confruntă în prezent cu mai multe acuzații. Oana Radu a devenit țintă răutăcioșilor, după ce un cunoscut a spus adevărul despre programul de slăbit al vedetei. Totodată, a prezentat și o imagine cu modul în care arată glezenele acesteia. Cu câteva luni în urmă, artista s-a confruntat și cu o dramă, după ce iubitul ei a decedat fulgerător, fiind ucis de un vecin cu probleme psihice.

Cum arată gleznele Oanei Radu, după ce a slăbit. Un cunoscut a spus adevărul

Oana Radu ar fi acumulat la loc o parte din kilogramele în plus care îi dădeau bătăi de cap și acum câțiva ani. De asemenea, pe atunci, vedeta se afișa cu un look total nou, după ce slăbise în mod miraculos 30 de kilograme. Totodată, a fost vorba despre un program de slăbit pe care aceasta l-ar fi pus în practică și care a funcționat atât de bine, încât artista a început să-și comercializeze metoda.

Detaliul care o dă de gol. Cum arată gleznele Oanei Radu, după ce a slăbit. Un cunoscut a spus adevărul
Oana Radu este acuzată că ar vinde iluzii, odată cu programul ei de slăbit, după ce ar fi acumulat câteva kilograme în plus

Programul alimentar cu care Oana Radu a slăbit 30 de kilograme, pe o perioadă de doar 50 de zile, costă 69 de lei și aceasta îl pune la dispoziție tuturor celor care își doresc să facă aceast pas. Pachetul de dietă constă într-un document în care sunt redactați pașii programului alimentar, o listă de suplimente, dar și 28 de antrenamente video. Mai constă și într-o notă explicativă a antrenamentelor video. Totuși, în momentul de față, un cunoscut al vedetei îi pune acesteia metoda la îndoială. Mai mult, a fost și cel care a atacat-o pe Oana, pe Facebook, spunând că artista le vinde iluzii altor femei.

Detaliul care o dă de gol

Bărbatul din Craiova pe nume Alexandru ar fi un cunoscut al fostului iubit al vedetei, care a decedat cu câteva luni în urmă. Acesta spune că Oana Radu nu este un exemplu tocmai bun pentru tinerele care vor să slăbească. Pentru a dovedi acuzația foarte gravă, bărbatul a făcut publică și o captură foto, în care pot fi observate gleznele cântăreței. Bărbatul a mai provocat-o pe vedetă să le arate tuturor cum arată în prezent. Printre doleanțele acestuia se numără și o imagine needitată în costum de baie cu Oana Radu. În acest mod, vedeta a fost provocată să le arate tuturor „cât de fit este”, în realitate, potrivit wowbiz.ro.

Urmăriți Playtech.ro și pe