Detaliul care nu s-a știut până acum despre Anca Țurcașiu. Ce a dezvăluit artista

Detaliul care nu s-a știut până acum despre Anca Țurcașiu. Ce a dezvăluit artista
Detaliul care nu s-a stiut pana acum despre Anca Turcasiu

Este una dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete din România, însă puțini știu ce secret din copilărie ascunde Anca Țurcașiu. Frumoasa artistă a povestit un detaliu pe care nu multe persoane îl știau despre viața ei. Ce s-a întâmplat în ziua în care a venit pe lume.

Anca Țurcașiu s-a născut prematur la 7 luni

Recent, Anca Țurcașiu a dezvăluit anumite detalii din viața ei privată pe care foarte puține persoane le cunoșteau despre îndrăgita artistă. Diva a mărturisit, într-un interviu acordat în exclusivitate Revistei VIVA!, că a văzut lumina zilei, pentru prima dată, la 7 luni.

Mama vedetei a născut-o prematur pe Anca Țurcașiu, la Maternitatea Giulești din Capitală, în data de 8 mai 1970. La naștere, Anca Țurcașiu cântărea doar 1,9 kilograme, iar medicii i-ar fi spus mamei sale că fiica ei nu a putut supraviețui, motiv pentru care au ales să o salveze pe ea.

Din fericire, la scurt timp după sumbra veste, inima actriței a început să bată, motiv de mare bucurie pentru părintele său.

„Sunt născută în București, la Maternitatea Giulești, care e la câțiva metri de locul unde facem acest interviu, la 7 luni, cu 1,9 kg, iată că m-am dezvoltat totuși frumos.

Având o placentă previa, mama a venit la spital, i-au spus că nu mai trăiește copilul și au salvat-o pe ea. Întâmplător, trântindu-mă prin cine știe ce loc, mi-a pornit inima.

Adică a fost o șansă fantastică. Cred în Dumnezeu și cred că eu sunt aici cumva așa… simt că am menirea de a împrăștia ceva, de a lăsa ceva în urma mea.

Atunci, mama a stat cu mine în spital câteva luni de zile și erau inundațiile din mai 1970, se revărsa Dâmbovița pe aici și îi era teamă că va alerga cu incubatorul la subraț.

Bunica mea îmi croșeta căciulițe, fiindcă nu erau pe piață căciulițe atât de mici, pentru forma capului meu.”, a declarat Anca Țurcașiu, exclusiv pentru viva.ro.

Artista își câștigă proprii bani de la vârsta de 16 ani

Puternică și determinată încă din adolescență, Anca Țurcașiu muncește de la 16 ani, aceasta fiind vârsta la care și-a câștigat independența financiară. Cu toate acestea, artista mărturisește că și-a ajutat întotdeauna părinții.

„De la 16 ani câștigam foarte mulți bani. Acasă îi aduceam pe toți, nu pot să spun că am fost isteață să îi investesc în ceva, să fac afaceri. Și astăzi, nu știu, dacă mă pui să vând ceva, mai bine ți-l fac cadou, decât să îți vând ceva.

Nu pot să fac așa ceva și nici nu voi face. Raportarea mea la bucurie și la viață este cu totul alta, am alte sisteme de valori, alte bucurii și alte principii.

Mă raportez strict la sufletul meu, la memoria mea, la amintirile mele. Dacă investesc în ceva, investesc în călătorii, prieteni, în meseria mea.”, a completat faimoasa artistă pentru sursa citată.