Băutura pe care Anca Țurcașiu o consumă zilnic. Așa se menține tânără

Băutura pe care Anca Țurcașiu o consumă zilnic. Așa se menține tânără
Anca Turcasiu a descoperit elixirul tineretii

La cei 52 de ani, actrița Anca Țurcașiu arată spectaculos. Vedeta dă clasa multor puștoaice și adolescente care se înfometează pentru siluetă. Se pare că artista noastră a descoperit elixirul tinereții și nu se abate de la regulile alimentare. În plus, consumă o apă specială, renunțând la cea din comerț. Băutura este considerată cea mai bună din lume.

Anca Țurcașiu a renunțat la apa din comerț

Anca Turcașiu a apelat la un truc magic, pentru a se simți bine atât fizic, cât și psihic. Celebra cântăreață s-a dezis de apa din comerț, pe care a înlocuit-o cu o băutură specială și alcalină, considerată cea mai bună din lume. Rețeta vedetei include un lichid de care este foarte mulțumită. În felul acesta, reușește să țină bolile la distanță și să atragă doar energii pozitive.

„Nu mai consum apă din comerț. Beau o apă specială care se diferențiază toate celelalte. Este apa kangen, o apă ionizată alcalină, care filtrează clorul și multe alte impurități. O beau, mă spăl cu ea, îmi spăl și fructele și legumele, și gătesc cu ea.”, a mărturisit Anca Țurcașiu pentru Click!.

Vedeta dezvăluie elixirul tinereții

Cunoscută solistă de muzică ușoară nu este adepta intervențiilor estetice și nici nu recurge la artificii de înfrumusețare. Anca se numără printre puținele vedete din România, trecute de 50 de ani, despre care putem spune că arată impecabil. Pe lângă genele moștenite, alimentația sănătoasă și sportul au ajutat-o să aibă un trup perfect. De peste 20 de ani, actrița este vegetariană, iar schimbarea radicală a stilului de viață s-a produs la începutul anilor ’90.

„E un stil de viață, , nu este o dietă. Nu știu ce avantaje sau dezavantaje are pentru că nu vreau să dau sfaturi. Nu recomand, nu forțez pe nimeni să îl adopte. E un stil de viață pe care l-am ales în urma unor cărți pe care le-am citit. M-au motivat că nu este sănătos să mănânci carne. Cu toate acestea, fiecare trebuie să își asculte corpul, gândurile, sufletul. Poate ție nu îți priește acest stil de viață. De exemplu, familia mea mănâncă și carne și totul este minunat.”, spunea aceasta în urma cu mai mulți ani.

Ce presupune ritualul său de înfrumusețare

Apa alcalină de care s-a îndrăgostit Anca Țurcașiu nu doar că o bea, ci se și spală cu ea. Potrivit artistei, îi lasă o piele catifelată, nemaiavând nevoie de cremă: „La fel în cazul legumelor și fructelor, se elimină toate pesticidele și erbicidele. Costă, dar e apă vie, iar sănătatea e mai importantă”.