26 sept. 2024 | 19:01

Detalii surpriză din culisele Asia Express. Ce nu se dă la TV: “N-am mai văzut niciodată până acum”

Emisiuni TV
Detalii surpriză din culisele Asia Express. Ce nu se dă la TV: “N-am mai văzut niciodată până acum”
Detalii surpriza din culisele Asia Express

Asia Express, una dintre cele mai urmărite emisiuni de pe micile ecrane, oferă o provocare constantă nu doar concurenților, ci și echipelor de producție și filmare. În spatele camerelor, situațiile dificile și imprevizibile sunt la ordinea zilei, iar telespectatorii nu văd întotdeauna toate provocările prin care trece echipa de filmare.

Thailanda, o destinație magică, dar plină de provocări

Mona Segall, producătoarea show-ului, a mărturisit că Thailanda este o destinație specială pentru echipa Asia Express. În primul sezon, nu au reușit să exploreze în detaliu această țară fascinantă, dar au revenit în sezoanele următoare pentru a filma probe spectaculoase.

”Thailanda este o țară foarte frumoasă și oriunde întorci camera, vezi lucruri frumoase și colorate”, a declarat Mona Segall.

Cu toate acestea, temperaturile ridicate și condițiile climatice dificile au făcut din această locație una dintre cele mai solicitante destinații pentru echipa de producție.

Canicula, un adversar constant

Echipa de filmare a povestit că temperaturile extreme din Thailanda au fost una dintre cele mai mari provocări. Un cameraman a dezvăluit că au fost nevoiți să îndure temperaturi de peste 37-38 de grade Celsius și să consume cantități uriașe de apă pentru a rezista la căldura toridă.

”Pur și simplu am băut minimum 10 litri de apă pe zi. Ne-am dat cu creme de soare, deja ne-am ars pe față, pe membre, pe unde am fost descoperiți, cu toate că ne-au dat o cremă de protecție care are factor de protecție 110%. N-am mai văzut niciodată până acum, dar tot ne-am ars”, a spus acesta.

Deși echipa este pregătită cu echipament special și protecție solară, condițiile dificile de filmare au fost o adevărată provocare.

Citește și Anca Țurcașiu a ajuns la capătul puterilor, în Asia Express. Momente dificile pentru vedetă: “Am făcut un atac de panică!”!

Transportul, o aventură în sine

Transportul echipei de filmare și al concurenților este, de asemenea, o provocare majoră. În Thailanda, cel mai folosit mijloc de transport este pick-up-ul, iar cameramanii și echipa trebuie să călătorească în bena acestor vehicule.

”La orice dâmb, sar câte jumătate de metru”, a povestit operatorul.

Lipsa amortizoarelor eficiente și drumurile neamenajate au transformat fiecare deplasare într-o adevărată aventură, adăugând încă un strat de dificultate pentru echipa care trebuie să țină pasul cu concurenții și să captureze fiecare moment important al competiției.

În concluzie, Asia Express nu este doar o competiție plină de surprize pentru concurenți, ci și un adevărat test de anduranță pentru întreaga echipă de producție.

Citește și Câți bani primește Mihai Găinușă pentru participarea la Asia Express 2024. Suma care îi intră la finalul competiției!

Parteneri
Cum arată de fapt Jennifer Lopez în realitate. Adevărul din spatele imaginilor retușate
Redactia.ro
Dragoș Dolănescu le încaieră pe solistele Maria Ciobanu și Irina Loghin: „Tata spunea că Irina Loghin are cap de regină”. Cum au ratat să se încuscrească?
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Scandalul amoros care zguduie campania electorală. SĂRUTUL care aruncă totul în aer / FOTO
Unica.ro
Vești rele de la ANM. Când se schimbă vremea radical
EVZ.ro
O presupusă vrăjitoare, escrocherie de 7.000 de euro. Cum l-a păcălit pe un bărbat pentru bani
Spynews
N-ai voie să înregistrezi cu telefonul. Se consideră infracțiune. Închisoare 2 ani
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
Românii care STAU la BLOC riscă AMENZI! REGULA esențială care NU trebuie ÎNCĂLCATĂ
Mediaflux
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Cat a ajuns să coste un kilogram de castraveți pentru murat, în piață. Prețul de la tarabe i-a indignat pe clienți
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro