Noi imagini cu mașina cetățeanului olandez suspectat că a ucis-o pe fetița din Gura Șuții! Detaliu terifiant

Noi imagini cu mașina cetățeanului olandez suspectat că a ucis-o pe fetița din Gura Șuții

O fetiță de 11 ani din satul Gura Șuții, Dâmbovița, a dispărut vineri după-amiază, în drumul de la școală spre casă. Copila a fost găsită moartă, cu urme de violență pe corp, duminică, pe un câmp. Un cetățean olandez, principalul suspect. Noi imagini cu mașina bărbatului.

Noi imagini cu mașina cetățeanului olandez suspectat că a ucis-o pe fetița din Gura Șuții, Dâmbovița

Mihaela-Adriana Fieraru, o fetiță de 11 ani din satul Gura Șuții, județul Dâmbovița, a dispărut vineri după-amiază, în drumul de la școală spre casă. Fata a fost găsită moartă, cu urme de violență pe corp, pe un câmp, după 44 de ore de căutări. Anchetatorii au transmis că ar fi fost ucisă după o jumătate de oră de la răpire. Cazul devine din ce în ce mai complicat, iar principalul suspect nu mai este în țară.

Oamenii legii au analizat imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă, iar acestea arată detalii șocante. Potrivit digi24, mașina trece pe lângă primărie cu viteză mare și virează la stânga. Cu trei minute înainte, același automobil este surprins de alte camere când se îndreaptă spre locuința fetei, dar pe o stradă paralelă.

”Maşina venea dinspre casa fetiţei, se întorcea de la ea”

La acea oră, copila era deja dispărută. Mașina a fost reținută de oamenii legii, au fost prelevate probe care vor fi duse la INML pentru a se stabili dacă în automobil poate fi identificat ADN-ul fetei.

„Îl vedem pe el (cetăţeanul străin – n.r.) la volan, în dreapta. La 17.18 minute. Maşina venea dinspre casa fetiţei, se întorcea de la ea”, au declarat polițiștii care au analizat imaginile.

Olandezul a fost supravegheat de polițiști până a ieșit din țară

Oamenii legii au luat legătura cu șoferii care au condus în ziua dispariției prin zona primăriei, unde se află camere de supraveghere și i-au întrebat dacă au fost în zona cu pricina. Aceștia au recunoscut că au condus pe acea porțiune de drum, inclusiv cetățeanul străin.

Noi imagini cu mașina cetățeanului olandez suspectat că a ucis-o pe fetița din Gura Șuții! Detaliu terifiant
Imaginea de pe camerele de supraveghere cu mașina olandezului, obținute de Digi 24

El a declarat și că mașina la volanul căreia se afla era una închiriată, ceea ce s-a și adeverit. În schimb, nu a spus nimic despre fetiță ori că ar fi luat-o în mașina sa. Camerele de supraveghere nu au putut surprinde acest moment, așa că nu există nicio dovadă că fetița s-a urcat în mașina bărbatului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI