Detalii ireale despre cazul Elodia. Ce făcea mama lui Cristian Cioacă, când avocata încă trăia (exclusiv)

Detalii ireale despre cazul Elodia. Ce făcea mama lui Cristian Cioacă, când avocata încă trăia (exclusiv)
Ce făcea mama lui Cristian Cioacă pe când Elodia trăia. Detalii ireale

S-au aflat noi detalii terifiante despre cazul Elodia! Polițistul Cristian Cioacă a fost condamnat la 15 ani și 8 luni de executare pentru crimă după ce s-a găsit vinovat de moartea soției sale. Totuși, pe când avocata se afla în viața, mama partenerului său făcea câteva lucruri ce au șocat pe toată lumea.

Noi detalii terifiante despre cazul Elodia. Ce se întâmpla în timp ce avocata trăia

Chiar dacă Elodia a fost dată dispărută în urmă cu 14 ani, mama ei, Emilia Ghinescu, a făcut câteva dezvăluiri uluitoare despre mariajul pe care l-a avut avocata cu polițistul Cristian Cioacă. Femeia a acuzat că mama bărbatului i-ar fi găsit amante pe când trăia fiica ei, de aceea nici nu a vrut să vină la proces timp de șapte ani.

„Șapte ani ne-am judecat, mama lui Cioacă nu a venit niciodată la proces. De ce, oare? S-au ascuns ca șobolanii. Pe vremea când trăia Elodia, mama lui îi găsea amante prin Pitești și de aici s-a stricat și casa lor. Înainte de a muri Elodia, cu trei zile, mi-a spus mama lui Cristi că urmează să primească fata mea o mamă de bătaie. Toate au ajuns aici din cauza lu maică-sa, ea îl influența pe Cioacă și uite ce s-a întâmplat. Plus că, probabil, în seara crimei, era și beat.”, a declarat femeia îndoliată, pentru Impact.ro.

Cazul Elodiei a îngrozit o lume întreagă

Despre cazul avocatei multe s-au zis, așa că românii de pe tot globul au sperat până în ultima secundă că aceasta o să fie găsită. Mama sa, Emilia Ghinescu, a dezvăluit că multe persoane i-au trimis scrisori pentru a discuta cu ea despre ce a pățit Elodia.

„Cazul ăsta este un caz care a îngrozit tot globul. Am acasă 16 saci cu scrisori de la oameni și mi-au zis că sunt șocați de tot ce mi s-a întâmplat mie și fiicei mele. Am scrisori primite și de la români din Africa.”, ne-a mai spus femeia.

Emilia Ghinescu: ‘Pentru mine, omul acesta nu există’

De asemenea, Emilia Ghinescu a susținut că niciodată nu o să îl ierte pe polițistul Cristian Cioacă pentru tot ce s-a întâmplat. Femeia a trecut printr-o durere greu de dus în momentul în care și-a pierdut fiica, așa că pentru ea bărbatul ce i-a fost partener Elodiei nu mai există.

„Să îl ierte diavolul, când ajunge pe lumea cealaltă, nu eu. Pentru mine, omul acesta nu există, pentru mine este un criminal, nu îl iert niciodată, neam de neamul lui nu o să îl ierte. Cum să omori un om, mie îmi e milă de orice vietate, nu o omor. Eu nici un șarpe nu aș ucide, are și el viața lui. Cine sunt eu, ca să îi iau zilele?”, a transmis Emilia Ghinescu.