Destinaţia anului 2023 pentru relaxare. Mulţi români merg de ani de zile acolo, acum vor da năvală turişti din toată lumea

Destinaţia anului 2023 pentru relaxare. Mulţi români merg de ani de zile acolo, acum vor da năvală turişti din toată lumea
Se numără printre primele 6 opțiuni din categoria „destinaţia anului 2023 pentru relaxare”

Dacă nu v-ați făcut încă planuri pentru destinaţia anului 2023 pentru relaxare, ne-am gândit să vă facem noi o recomandare. Mulţi români merg de ani de zile acolo. Nu ar fi de mirare ca și în anul care vine să dea navală. Este una din destinațiile în care turişti din toată lumea merg în fiecare vară.

Iată care este destinaţia anului 2023 pentru relaxare

Această regiune din nordul Greciei, o peninsulă cu peisaje de coastă uimitoare, se află la aproximativ o oră de mers cu mașina de Salonic, și se numără printre primele 6 opțiuni din categoria „destinaţia anului 2023 pentru relaxare”.

Potrivit Lonely Planet, poate că există insule în Grecia care ies în evidență, dar această destinație este „un loc idilic pentru relaxare și liniște”. Uneori ai nevoie de o călătorie în care să te relaxezi și să te reconectezi cu tine, cu partenerul tău, cu familia ta. Sau pur și simplu ai nevoie de relaxare.

Adesea eclipsată de insulele din sud, peninsula Halkidiki, căci despre această insulă este vorba, se află în Marea Egee. Insula oferă plaje binecuvântate, care reprezintă un cadru idilic pentru relaxare și destindere. Halkidiki a fost inclusă în top 30 la categoria destinaţia anului 2023, de către editorul de ghiduri turistice Lonely Planet.

Vezi și:  Zonele din Grecia unde poți să rămâi fără mașină. Mare atenție când mergi în vacanță

Halkidiki, cel mai bun loc din lume pentru relaxare și destindere

Aceasta este destinaţia anului 2023 pentru relaxare în care vă veți reechilibra”, scrie Lonely Planet. Potrivit celor de la Lonely Planet, destinația perfectă este „așteptată, dar neașteptată”. De-a lungul ultimilor ani, din ce în ce mai mulți români au ales acest loc pentru vacanțele de vară. Și asta, conform publicației, pe bună dreptate:

„Această peninsulă are peisaje de coastă uimitoare. Gândiți-vă la formațiuni stâncoase asemănătoare cu cele lunare, păduri de pini care ating țărmul și plaje imaculate cu nisip fin ca pudra.

Este formată din trei peninsule mai mici, adesea eclipsate de insule. Halkidki oferă plaje fericite care reprezintă un cadru idilic pentru a vă relaxa și a vă destinde.”, mai spun cei de la Lonely Planet.

Fie că vă place să mergeți cu cortul și să explorați sau să vizitați obiectivele turistice și să petreceți, Halkidiki le are pe toate. Fiecare dintre cele trei insulițe pot fi destinaţia anului 2023. Toate au propriile vibrații.

Întreaga regiune  include plaje, cluburi, gastronomie, degustări de vin și miere, drumeții și tradiții locale. Așa că, dacă te gândești să-ți faci planuri pentru 2023, nu exclude Halkidiki din intinerariile tale de vară de anul viitor.

Urmăriți Playtech.ro și pe