Bianca Comănici de la Puterea Dragostei, emoții maxime de ziua de naștere. Ce a făcut Andreea Mantea

Bianca Comănici de la Puterea Dragostei, emoții maxime de ziua de naștere. Ce a făcut Andreea Mantea
Bianca Comănici, zi de naștere plină de emoții. Ce a făcut Andreea Mantea?

Bianca Comănici are emoții mari pentru ziua sa de naștere. Cunoscuta câștigătoare a emsiunii ‘Puterea Dragostei’ a primit deja o mulțime de felicitări. Ce a făcut Andreea Mantea? Fanii show-ului iubirii nu se așteptau la asta.

Bianca Comănici, emoții mari pentru ziua de naștere. Ce a făcut Andreea Mantea?

Bianca Comănici trăiește emoții imense pentru ziua sa de naștere. Aceasta a devenit cunoscută odată cu participarea la emisiunea ‘Puterea Dragostei’, iar chiar dacă a părăsit show-ul după nu mai puțin de două sezoane mulți dintre telespectatori au continuat să o urmărească pe rețelele de socializare. Andreea Mantea o are și ea în vizor și chiar a purtat un dialog emoționant cu ea în cadrul proiectului ‘Trăiri cu Andreea Mantea’.

Tânăra a povestit atunci despre relația deficitară pe care a avut-o pe plaoturile de filmare din Turcia, ajungând la final să plângă în hohote din cauza dezamăgirii trăite. Timpul a trecut și le-a vindecat pe toate, iar acum bruneta se bucură de ziua sa de naștere și de cei 22 de ani pe care îi împlinește. Desigur că prezentatoarea care i-a fost alături atâta vreme nu a putut să nu-i ofere un mesaj special în această zi.

Câștigătoarea primelor două sezoane ‘Puterea Dragostei’ a fost sărbătorită de colegii ei și a avut parte de clipe foarte fericite. „Să rămâi aceeași persoană care se integrează foarte ușor și care se face plăcută. Asta e ce mai de preț calitate a ta”, i-a transmis Alex Mihei sărbătătoritei.

‘Atenție la ce îți spun’

„Vreau să îți mulțumesc. Ai fost prima persoană care -a sunat și mi-a zis la mulți ani. Îți mulțumesc din suflet că ești lângă mine în momentele astea frumoase”, i-a spus Bianca Comănici colegului ei.

‘La mulți ani, suflet frumos, copil bun! Ești o puternică, o frumoasă, o luptătoare. Ai reușit extrem de multe lucruri în această viață. Să nu lași garda jos. Atenție la ce îți spun. Nu mai pune la suflet nimic din ce este pe acest pământ. Acest pământ este făcut din lucruri frumoase și urâte. Noi trebuie să ne hrănim sufletul cu cele frumoase.

De ce îți zbați capul cu cele urâte? De ce îți pierzi timpul? Te cert de ziua ta, iartă-mă! Sunt atâtea lucruri frumoase în această lume de care tu trebuie să te bucuri. Pleaba se scutură cum bate vântul. Tu ești o stâncă! Sper să ți se îndeplinească toate dorințele și să ne vedem cu bine’
Andreea Mantea

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI