Despărțire surpriză la Puterea Dragostei. Cuplul celebru a confirmat separarea

Despărțire surpriză la Puterea Dragostei. Cuplul celebru a confirmat separarea
Un cuplu celebru de la Puterea Dragostei s-a destramat

nVești triste pentru fanii emisiunii Puterea Dragostei de la Kanal D. Doi dintre cei mai iubiți concurenți ai showului matrimonial și-au spus adio. Cine sunt porumbeii care s-au despărțit. Fanilor nu le vine să creadă.

Un alt cuplu de la Puterea Dragostei s-a destrămat

Anunțul la care nimeni nu se aștepta. După ce și-au jurat iubire eternă și au promis că relația lor va trece de orice obstacol, iată că separarea a fost inevitabilă în cazul lor. Doi intre cei mai iubiți concurenți de la Puterea Dragostei s-au despărțit. Este vorba despre Maria Lungu și Cristian Marinescu.

După ce au fost declarați câștigătorii sezonului 3 Puterea Dragostei, zvonuri conform cărora povestea de dragoste dintre cei doi ar fi luat sfârșit au împânzit rețelele de socializare. Cei doi amorezi au negat, atunci, toate speculațiile privind destrămarea cuplului lor.

Frumoasa Maria Lungu i-a sfătuit, atunci, pe internauți să nu dea crezare tuturor informațiilor apărute în mediul online, asigurându-i pe toți fanii lor că ea va fi cea care le va spune personal dacă relația ei va fi sau nu pe terminate.

Controversata blondină s-a ținut de cuvânt, deoarece, recent, pe pagina ei de Instagram, Maria Lungu a dat vestea cea tristă urmăritorilor săi. Blondina și Cristian Marinescu nu mai sunt împreună.

„Sper că o să vorbesc despre un subiect acre este destul de sensibil pentru mine. V-am promis că o să vă spun în momentul în care o să ajungem la o despărțire o să vă anunț eu, public, acest lucru și să nu ascultați din alte surse pentru că nu sunt adevărate.

Într-adevăr nu mai suntem împreun, ne-am despărțit. Cauza fiind neînțelegerile pe care le aveam și în casă. Sunt o femeie liberă, iar Cristian un bărbat liber. Sper să nu ne judecați pentru că lucrul ăsta va fi benefic atât pentru mine cât și pentru el.”, a declarat Maria Lungu de la Puterea Dragostei pe Instagram.

Cum și-a speriat Cristian Marinescu fanii din mediul online

Asta nu este tot. Se pare că despărțirea de Maria Lungu l-ar fi afectat în mod vizibil pe Cristian Marinescu. Vedeta de la Puterea Dragostei și-a speriat prietenii virtuali cu ultima sa apariție în mediul online. Cu doar câteva ore înainte ca Maria Lungu să confirme separarea celor doi pe Instagram, fostul ei iubit a făcut dezvăluiri șocante.

Cristian Marinescu a anunțat că va lua o pauză de la social media pentru a se conecta la natură. Mai mult de atât, fostul partener al Mariei Lungu se gândește să se călugărească.

Am tras niște concluzii. Chiar îmi place să fiu antisocial, chiar îmi place să fiu doar eu și cu mine pentru că am mai mult timp să mă ocup de treburile mele personale și să mă gândesc la proiectele mele de viitor și la lucruri care îmi doresc să se întâmple cu mine.

Am ajuns la concluzia că toate ieșirile astea, dacă nu-și aduc ceva productiv și lucruri noi pe care poți să le înveți de la persoanele respective, mai bine să te ferești.  În altă ordine de idei, e bine așa, doar tu cu tine!

Cred că în scurt timp o să mă călugăresc sau dacă nu mă călugăresc mă fac cioban. Îmi fac o stână de ori, capre, vaci, tot ce trebuie, undeva în munți departe de civilizație. Mi-a mai trecut ceva prin cap, cum ar fi să stau o săptămână fără social media, fără telefon și fără nimic.

Îmi iau și un cort cu mine, mi-l instalez și dorm în el.  Cred că o să fac astfel de experimente, să le traesc. Să fac legătura dintre om și natură. Cum Eminescu era cu codrul, așa să fie Marinescu cu văzduhul.”, a fost mesajul halucinant al lui Cristian Marinescu de pe Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI