Despărțire surpriză în showbiz. Și-au spus adio după 7 ani de relație

Despărțire surpriză în showbiz. Și-au spus adio după 7 ani de relație
O despartire surpriza in showbiz

Anul  2021 vine cu o nouă despărțire în showbiz-ul autohton. Așa se face că Joshua Castellano, fratele fostului socru al Antoniei, s-a despărțit de iubită după 7 ani de relație.

Despărțire surpriză în showbiz

Potrivit Spynews.ro, cei doi și-au spus adio după 7 ani de relație, iar separarea s-a produs în luna august. Cu toate acestea, în urmă numai o lună, pe contul de socializare al fostei lui partenere au apărut semne cum că el ar fi cerut-o de soție, dar iată că lucrurile nu au stat așa, iar ei sunt despărțiți de aproape jumătate de an.

Cu toate că au locuit vreme de 7 ani sub același, Joshua Castellano și iubita lui au avut de împărțit numai un singur lucru, și anume, un cățel pe care l-au achiziționat amândoi și de care tot amândoi au avut grijă. De menționat este că Joshua Castellano este unul dintre cei mai influenți oameni din România. Fratele fostului socru al Antoniei deține o avere mare, dar numai o femeie s-a putut bucura de ea în ultimii ani, ea fiind chiar fosta iubită.

Dar din motive doar de ei știute, relația lor nu a mai funcționat, iar vara trecută cei doi au decis să își vadă de propriul drum în viață. Însă până la momentul de față, niciunul nu s-a afișat cu altcineva, fapt pentru care abia acum s-a aflat de despărțirea lor.

Cine este Johsua Castellano

Joshua Castellano este un italian, originar din Napoli. El a venit în România în anii ’90, unde a deschis mai multe restaurante, cluburi şi cafenele exclusiviste, precum Zerillos, Divino, Bonsai, Morgano, Le Gaga şi Bamboo. Clubul Bamboo este şi localul care l-a făcut celebru.

Joshua Castellano face parte din familia Castellano, iar nepotul lui, Vincenzo Castellano, este fostul soţ al cântăreţei Antonia. Despre Joshua si Ciro s-a spus că ar fi nepotii faimoasei Pupetta Maresca, ea fiind prima femeie care ar fi preluat și frâiele temutei organizații mafiote Camorra. Presa a susținut că mama celor doi Castellano ar fi rudă apropiată cu Pupetta, dar acest lucru nu a fost demonstrat. NUmele real al lui Joshua Castellano este Jiosue Castellano .

Vincenzo Castellano este fostul soț al Antoniei și este fiul lui Ciro Castellano, dar și nepotul lui Joshua. Acesta s-a căsătorit în 2011 cu Antonia şi au împreună o fetiţă, Maya, însă dragostea lor a durat un an. În anul 2012, cei doi s-au despărţit, iar Vincenzo a plecat cu Maya în Italia, la bunicii fetiţei. În prezent, Antonia formează acum un cuplu cu Alex Velea, cu care are deja doi copii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI