Despărțire șocantă în showbiz. Vedetele Kanal D și-au spus adio, la 2 luni de la logodnă

Despărțire șocantă în showbiz. Vedetele Kanal D și-au spus adio, la 2 luni de la logodnă
Fanii sunt uimiţi de decizie. Andreea Pirui şi Marius de la "Puterea Dragostei" au rupt logodna

Deşi s-au logodit în urmă cu doar două luni şi toată lumea aştepta nunta, cele două vedete de la Kanal D şi-au spus “Adio!”. Acestea au vorbit deschis despre motivele despărţirii, dar fanii sunt dezamăgiţi de decizia luată.

Andreea Pirui şi Marius de la “Puterea Dragostei” au rupt logodna

La jumătatea lunii august, Andreea Pirui şi Marius îşi anunţau logodna, spre fericirea tuturor fanilor emisiunii. Deşi au avut, de-a lungul timpului, mai multe probleme, s-au despărţit şi împăcat de nenumărate ori, cei doi păreau să aibă, în sfârşit, o relaţie frumoasă. Marius a fost invitat la “Totul despre Puterea Dragostei” şi a vorbit despre motivele separării.

Fostul concurent al show-ului de pe Kanal D a povestit că cererea în căsătorie a fost, de fapt, o chestie de moment, un impuls. A sperat astfel că relaţia va intra pe făgaşul cel bun, însă şi-au dat seama că nu pot avea un viitor împreună.

“Cererea în căsătorie a fost tot din impuls. Nu a fost o chestie gândită, o chestie care am crezut că o să ne schimbe în bine. Într-o relație când nu mai merg niște chestii, zic „hai să fac ceva”, „hai să o cer”, „hai să facem un copil”, pentru că lucrurile astea de obicei te unesc. Dar pe noi nu ne-a unit mai mult, discuțiile au fost aceleași, certurile au fost aceleași. Nu au fost chestii de înșelat sau gelozie. Noi nu am avut problema asta, pur și simplu suntem prea diferiți.

Ea vine dintr-o zonă a țării, eu vin din altă zonă. Eu am un stil de viață, ea are un alt stil de viață. Noi nu aveam chestii în comun, nu ne plăcea să facem aceleași lucruri. Nu ne plăcea să mergem în aceleaşi locuri, nu ne plăcea să ieșim cu aceleași persoane. Ea voia să iasă cu anumite persoane și cu o anumită categorie, eu voiam să ies cu alte persoane, dintr-o altă categorie. De acolo plecau discuțiile”, a spus Marius.

Fanii sunt uimiţi de decizie. Andreea Pirui şi Marius de la
Fanii sunt uimiţi de decizie. Andreea Pirui şi Marius de la „Puterea Dragostei” au rupt logodna

Marius de la “Puterea Dragostei” suferă din cauza despărţirii

Deşi a fost o despărţire de comun acord, sentimentele dintre cei doi nu au dispărut peste noapte. Fostul concurent a spus că, pentru o perioadă, nu doreşte să o mai vadă pe Andreea, acest lucru provocându-i suferinţă.

“Pe Andreea nu aș vrea să o mai văd o perioadă. Nu îmi face bine. Am și eu suflet și mă las sensibilizat de lacrimile unei femei sau de un mesaj cu „Ce faci, ești bine?”.

Noi nu mai aveam ce să rezolvăm, știam doar că nu lua unul sau altul taurul de coarne. Mergeam așa din inerție. Și când a fost ea plecată, vorbeam mai mult prietenește. Nu cred că am putea să mai rezolvăm nimic, pentru că e diferență de gândire. Într-o casă trebuie să te completezi.

Am crezut că cererea în căsătorie o să ne unească și că o să lăsăm amânoi din orgolii ca să evolueze relația, dar nu ne-a ajutat”, a mai declarat acesta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI