Vedetele Kanal D infectate cu noul COVID-19 rup tăcerea. Cum se simt, de fapt: „Nu credeam în virus”

Vedetele Kanal D infectate cu noul COVID-19 rup tăcerea. Cum se simt, de fapt: „Nu credeam în virus”
Vedetele Kanal D infectate cu noul COVID-19 rup tăcerea. Cum se simt, de fapt: "Nu credeam în virus"

Două dintre vedetele Kanal D, infectate cu noul COVID-19, vorbesc despre ceea ce se întâmplă, de fapt. Au recunoscut că nu au crezut în existenţa virusului, motiv pentru care nu au ţinut cont de restricţii.

Vedete Kanal D, infectate cu noul COVID-19

În ciuda numărului din ce în ce mai mare de cazuri noi, dar şi a mărturiilor persoanelor infectate cu noul coronavirus, încă sunt români care nu cred în existenţa COVID-19. Printre aceştia se numărau şi Andreea Pirui şi iubitul ei, Marius, foşti concurenţi ai emisiunii “Puterea Dragostei”, de pe Kanal D. Mereu activă pe Instagram, blondina a dorit să îşi anunţe admiratorii despre situaţia tristă în care se află, recunoscând că nu şi-a închipuit vreodată că va ajunge să aibă SARS-COV2. Mai mult, aceasta a povestit că şi logodnicul său este pozitiv, motiv pentru care ambii urmează să stea, în următoarele două săptămâni, izolaţi.

”Bună, dragii mei. N-am mai postat de câteva zile pentru că m-am simţit foarte rău, m-a durut foarte tare capul şi m-am dus la spital să-mi fac un test de corona. A ieşit pozitiv, aşa că stau în casă, două săptămâni stau izolată, iau medicamente, trebuie să am grijă de mine. I-am dat şi lui Marius. Credeți în virus! Nici eu n-am crezut, dar uite că există. Aveți grijă de voi! Purtaţi masa şi spălaţi-vă pe mâini!”, a spus Andreea.

Conform informaţiilor oferite de vedeta Kanal D, cei doi nu au forme complicate şi urmează deja tratamentul prescris de medic.

Vedetele Kanal D infectate cu noul COVID-19 rup tăcerea. Cum se simt, de fapt:
Vedetele Kanal D infectate cu noul COVID-19 rup tăcerea. Cum se simt, de fapt: „Nu credeam în virus”

Andreea şi Marius, cuplu format la “Puterea Dragostei”

După mai multe despărţiri şi împăcări, Andreea Pirui şi Marius au trecut peste toate neînţelegerile şi au decis să se căsătorească. Fosta concurentă de la “Puterea Dragostei”, sezonul al doilea, a fost cerută de soţie chiar de ziua sa, înconjurată fiind de toţi cei dragi. Mai mult, acum se gândesc serios la un copil.

“Ești prima mea iubită blondă și ultima. Ești surprinzător de frumoasă. Datorită caracterului tău și felului tău de a vedea viața și familia ți-am oferit un inel. Inelul acesta vreau să te ducă cu gândul la următorul pas, adică o păpușică!”, i-a spus Marius de la Puterea Dragostei iubitei lui, la Kanal D.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI