Despărțire șocantă după Survivor România. Daniel Pavel tocmai a făcut anunțul

Despărțire șocantă după Survivor România. Daniel Pavel tocmai a făcut anunțul
Despartire incredibila la Survivor Romania 2021

Fanii de la Survivor România au rămas în șoc după ce prezentatorul Daniel Pavel a făcut anunțul care i-a cutremurat pe toți românii. Vedeta și logodnica lui s-au despărțit la puțin timp după ce s-a întors din Republica Dominicană. Despre cine este vorba, de fapt.

Despărțire incredibilă la Survivor România 2021

Anunțul imprevizibil care i-a șocat pe fanii emisiunii Survivor România. Nimeni nu se aștepta ca după ce și-a cerut iubita în căsătorie, deîndată ce s-a întors acasă, Daniel Pavel și iubita lui Marina să pună capăt poveștii lor de dragoste.

Cei doi s-au despărțit recent, iar gazda show-ului Survivor România a fost cel care și-a anunțat prietenii virtuali că el și logodnica lui nu mai formează un cuplu. Daniel Pavel le-a transmis un mesaj de mulțumire tuturor urmăritorilor săi de pe rețelele sociale și nu numai.

„Priorități si opțiuni de viitor diferite ne-au plasat pe drumuri separate, pe Marina si pe mine, astfel încât nu mai formăm o pereche. Se întâmplă în viața noastră, a tuturor, ca realitatea să ne pună în fața unor alegeri.

Marina a fost și este pentru mine o rara avis, iar anii petrecuți împreună au fost plini de trăiri speciale, am adunat amandoi o mare de experiențe, emoții și amintiri comune, care ne-au îmbogățit viața amândurora.

Vă mulțumesc pentru că ați fost mereu alături de mine, tocmai de aceea am și simțit nevoia de a vă împărtăși această realitate. Vă mulțumesc, de asemenea, anticipat pentru discreție și înțelegere, pentru ca amândoi dorim ca acest subiect atât de personal să rămână astfel”, a declarat Daniel Pavel, conform celor de la Wowbiz.

Daniel Pavel s-a despărțit de Marina, iubita pe care o ceruse în căsătorie acum o lună de zile

Vestea a căzut precum o bombă asupra fanilor emisiunii Survivor România, întrucât Daniel Pavel și partenera lui de viață păreau extrem de fericiți împreună, iar nimeni nu se aștepta ca ei cei doi să o ia pe căi separate în viață. Imediat ce prezentatorul TV a ajuns acasă, la Viena, Daniel Pavel i-a oferit inelul de logodnă celei alături de care era convins că-și va petrece restul zilelor.

Fanii lui Daniel Pavel au luat cu asalt rețelele de socializare unde i-au transmis zeci de mesaje vedetei de la Kanal D, demonstrându-i încă o dată celebrului ofițer de marină că sunt alături de el.

„Eu dorul ei îl port. Iar ea…a decis sā-mi poarte inelul”, a fost mesajul pe care Daniel Pavel l-a scris pe Instagram, în dreptul fotografiei în care logodnica sa Marina arăta, mândră, inelul primit și acceptat de la partenerul ei de viață.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI