Despărțire neașteptată la Survivor România. I-a dat papucii fără regrete

Despărțire neașteptată la Survivor România. I-a dat papucii fără regrete

Handbalista Adriana Popescu, concurentă ”Survivor România” sezonul 1, s-a despărțit de iubitul american după ce i-a descoperit o latură care nu i-a plăcut, spune ea.

Despărțire la Survivor România. Războinica Adriana i-a dat papucii iubitului american

Adriana l-a întâlnit pe Stanley în septembrie. Au vorbit o vreme pe rețelele de socializare, apoi relația lor a prins contur, americanul venind chiar și în România, unde a stat o perioadă alături de războinică, cu puțin timp înainte de a pleca la Survivor. După revenirea din Republica Dominicană, perioadă corelată cu începutul pandemiei, cei doi nu s-au mai putut vedea decât prin Skype. După ce s-au ridicat restricțiile de deplasare, aceasta s-a dus în Italia, acolo unde se afla iubitul ei. Lucrurile nu au decurs bine, povestește Adriana, astfel că a decis să pună punct legăturii.

„De curând, m-am întors din Italia. M-am dus să îl văd pe Stanley, mai ales că îmi era foarte dor de el, după atâta vreme în care nu ne-am întâlnit. Din păcate, la fața locului, lucrurile nu au decurs așa cum mi-aș fi dorit eu, am descoperit la el o latură care nu mi-a plăcut deloc.

Despărțire neașteptată la Survivor România. I-a dat papucii fără regrete
Adriana de la Survivor s-a despărțit de iubitul american cu care avea o relație de câteva luni

Am mai trecut prin perioade dure în viața mea și nu mai vreau…îmi doresc să fiu fericită și atât! În atari condiții, am decis să mă despart de Stanley și să îmi văd de drumul meu. Totul s-a terminat. Sincer, nu regret nimic”, a declarat fosta concurentă de la Survivor pentru WOWbiz.ro.

Cine este războinica

Adriana Popescu este din București, are 29 de ani și este mama unei fetițe de 4 ani. Înainte de experiența de la Kanal D, aceasta lucra într-un magazin cu articole sportive. A practicat handbal de performanță timp de 19 ani și de 6 ani joacă la echipa de rugby Universitatea Cluj.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI