Despărţire bombă în showbiz. Şi-au spus adio după doi ani. Îşi părăsise soţia şi copilul pentru ea

Despărţire bombă în showbiz. Şi-au spus adio după doi ani. Îşi părăsise soţia şi copilul pentru ea
Ce vedete din showbiz-ul românesc s-au despărțit

Încurcate sunt căile iubirii în showbiz-ul românesc! O nouă despărțire a luat prin surprindere pe toată lumea, mai ales pentru că aceștia trăiau o frumoasă poveste de iubire de aproximativ doi ani, așa că nimeni nu se aștepta ca vedetele să se decidă să meargă pe drumuri separate.

Surpriză de proporții. Ce vedete din showbiz s-au despărțit

În urmă cu doi ani, o nouă poveste de dragoste se înfiripa timid. Două vedete începeau să formeze un cuplu după un divorț din showbiz-ul românesc care a surprins pe toată lumea, iar apoi își trăiau iubirea departe de camere, preferând discreția și uitând de gurile rele.

Totuși, în timp ce relația lor a părut din ce în ce mai puternică de-a lungul timpului, se pare că aceștia au decis să își spună adio și să meargă pe drumuri separate de curând. Fostul soț al Ioanei Ginghină și iubita lui nu mai formează un cuplu, spre tristețea fanilor care îi apreciază.

Dezvăluiri surprinzătoare: „Nu mai petrec timpul împreună”

Mai exact, se pare că aceștia nu mai petrec timpul împreună și au luat o decizie drastică. Ei nu își mai dau like-uri pe rețelele de socializare și nici nu se mai urmăresc. Într-un mod cât se poate de discret, așa cum au obișnuit pe toată lumea, cei doi s-au îndepărtat unul de celălalt.

„… nu mai petrec timpul împreună, nu își mai dau like-uri la postări, ba chiar nici nu mai sunt prieteni pe Facebook. Ea s-a concentrat în ultima vreme pe profesia ei, cât și pe cei doi copii.

Ea va fi studentă la medicină, iar Marc Titieni deja a avut primul succes în cariera cinematografică cu filmul ‘Otto, barbarul’, unde are rol principal.”, a spus o sursă din anturajul celor doi pentru Cancan.

Când s-a produs ruptura între cele două vedete

De asemenea, se pare că povestea de dragoste pe care au trăit-o cei doi timp de doi ani s-a stins în această vară, dar abia acum s-a aflat ce s-a întâmplat. Relația lor s-a răcit în urmă cu doar câteva luni, iar, de atunci, aceștia s-au axat pe cariera pe care o au.

Mai mult, atunci când vine vorba despre viața amoroasă, se pare că vedetele deja au început să discute cu alte persoane.

„Relația s-a răcit din vară și cei doi au început de atunci să vorbească și cu alte persoane.”, a mai spus aceeași sursă pentru publicația menționată mai sus.

Urmăriți Playtech.ro și pe