29 ian. 2024 | 15:38

Designerul Răzvan Ciobanu ar fi împlinit 48 de ani. Mesajul sfâșietor al mamei: ”Drum lin printre îngeri!”. Ce se întâmplă cu festivalul EXCLUSIV

EXCLUSIV
Designerul Răzvan Ciobanu ar fi împlinit 48 de ani. Mesajul sfâșietor al mamei: ”Drum lin printre îngeri!”. Ce se întâmplă cu festivalul EXCLUSIV

Designerul Răzvan Ciobanu, care a încetat din viață în 2019, într-un teribil accident de mașină, ar fi împlinit ieri 48 de ani. Mama lui, Elena Ciobanu, este un munte de durere. În această zi, când odinioară îl serba cu fast, dorul doare însă și mai tare. În exclusivitate pentru Playtech Știri, aceasta și-a manifestat tristețea că încă nu s-a organizat un festival in memoriam. Iată ce spune și celebrul critic de modă Alin Gălățescu, referitor la demararea unui astfel de proiect grandios.

Elena Ciobanu: ”Am făcut o pomenire, pentru sufletul lui!”

Răzvan Ciobanu ar fi împlinit ieri 48 de ani. A lăsat în urmă o mamă care cu greu își revine din șocul pierderii celebrului fiu. Contactată de Playtech Știri, Elena Ciobanu, femeia îndoliată, ne-a spus, cu tristețe:

”Da, ieri ar fi fost ziua lui Răzvănel, dar ce pot să spun? Să aibă drum lin printre îngeri! Am făcut o pomenire, pentru sufletul lui. Despre festivalul cu numele lui, in memoriam, încă nu știu nimic, încă nu am vorbit cu domnul Alin Gălățescu”.

Elena Ciobanu avea însă să mai sufere o altă pierdere uriașă, în urmă cu doi ani. Soțul ei, tatăl lui Răzvan Ciobanu, a încetat și el din viață, lăsând-o singură, într-o lume a disperării. Inima bărbatului pe care l-a adorat nu a mai rezistat durerii dispariției fiului:

”De la moartea fiului nostru a pornit totul, e o mare durere. Acum este cu Răzvănel al nostru, în cer”, ne spunea atunci mama regretatului creator de modă.

Elena Ciobanu se ocupă în prezent de administrarea pensiunii ei, de la munte. Turiștii îi laudă, pe conturile sociale, preparatele culinare delicioase, multumindu-i pentru găzduire.

Citiți și: Ce scrie pe crucea lui Răzvan Ciobanu. Oamenii au început să plângă când au văzut

Alin Gălățescu, despre Festivalul Răzvan Ciobanu: ”Este foarte greu”

Stilistul și criticul de modă Alin Gălățescu, care anual oferă Premiul Avanpremiere-Răzvan Ciobanu, în cadrul celui mai important eveniment de fashion din țară, Gala Avanpremiere, și-ar fi dorit să susțină și organizarea unui festival, care să poarte numele designerului trecut în neființă. Însă, un astfel de proiect, este greu, spre imposibil, de demarat, cel puțin, în prezent, în România.

Alin Gălățescu, care a apreciat dintotdeauna realul talent al lui Răzvan Ciobanu, ne-a declarat, în exclusivitate pentru Playtech Știri:

”Nu știu nimic despre un festival, care să îi poarte numele, singurele evenimente dedicate lui le-am organizat eu. Ofer, și anul acesta, Premiul Avanpremiere-Răzvan Ciobanu, celui mai mediatizat designer, în cadrul evenimentului Gala Avanpremiere 2024, show care va avea loc, cel mai posibil, la sfârșitul lunii mai, începutul lunii iunie.

Dar, șanse să fie organizat acum un Festival Răzvan Ciobanu, în România, nu sunt, este foarte greu”.

Răzvan Ciobanu a murit la 43 de ani, într-un accident de mașină

Designerul vestimentar Răzvan Ciobanu a încetat din viață pe 29 aprilie 2019, la doar 43 de ani, într-un tragic accident de mașină, care a avut loc pe DJ 226, la ieşirea din localitatea Săcele, judeţul Constanţa, în timp ce se întorcea, spre București, de pe Litoral. ”În data de 29.04.2019, în jurul orelor 07.15, am fost sesizaţi de producerea unui accident mortal.

Un bărbat de 43 de ani a condus un autoturism, pe DJ 226, dinspre Năvodari către Săcele, şi, ajungând la intrarea în localitatea Săcele, din cauza neatenţiei în conducere, a pierdut controlul asupra autoturismului şi a părăsit partea carosabilă, către dreapta, unde a rulat aproximativ 850 metri, după care a intrat în coliziune cu mai mulţi copaci.

A rezultat decesul, la fața locului, al conducătorului auto”, transmitea, atunci, IPJ Constanţa.

Citiți și: Vedeta din România care l-a visat pe Răzvan Ciobanu cu 3 zile înainte de marcarea a 3 ani de la moartea sa: „Nu știu ce înseamnă asta”

Răzvan Ciobanu a fost nu numai un designer de top, cu prezentări de modă și la impozantele show-uri din New York, ci și unul dintre jurații concursului ”Bravo, ai stil!”, de la Kanal D, alături de Iulia Albu, Raluca Bădulescu și de Maurice Munteanu.

 

Parteneri
Se cutremura CASA REGALA! Amanta Printului William a RUPT TACEREA
Redactia.ro
Ce a pus Prodanca în pachetele de Paște pe care le-a împărțit pentru regretata sa mamă, Ionela: „De acolo de sus se bucură pentru tot ce vede “
Click.ro
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Ce a povestit Sebastian Țopescu, fiul regretatului Cristian Țopescu, la 6 ani de la moartea tatălui său
Unica.ro
Noi informații despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Mesajul îndrăgitului actor
EVZ.ro
Fiica lui Lele și a Andrei Volos se confruntă cu probleme de sănătate. Ce a pățit micuța Kim Nicole: „La control...” / FOTO
Spynews
Vestea cumplită pentru Simona Halep. Decizia care o va distruge
Capital.ro
Schimbarea aşteptată de românii care stau la bloc! Camera Deputaților şi-a dat acordul
Antena 3
A recunoscut că este din nou singură! Motivul pentru care vedeta noastră și iubitul ei și-au spus „Adio”. E prima dată când vorbește despre asta
Avantaje
FLORIN Piersic, MESAJ de pe PATUL de SPITAL. În ce STARE e ACTORUL
Mediaflux
Hidrologii, anunț de ultimă oră! 17 județe din țară, sub atenționare cod galben de viituri. Care sunt zonele vizate
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Chefi la cuțite, 7 mai 2024. Alexandru Săbădeanu, cuțitul de aur al lui Orlando Zaharia, a fost eliminat din sezonul 13
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro