Vedeta din România care l-a visat pe Răzvan Ciobanu cu 3 zile înainte de marcarea a 3 ani de la moartea sa: „Nu știu ce înseamnă asta”

Vedeta din România care l-a visat pe Răzvan Ciobanu cu 3 zile înainte de marcarea a 3 ani de la moartea sa: „Nu știu ce înseamnă asta”
Razvan Ciobanu i-a aparut in vis unui prieten bun

O vedetă din România l-a visat pe Răzvan Ciobanu exact cu 3 zile înainte de împlinirea a 3 ani de la trecerea sa în neființă. Vedeta este prietenul lui Răzvan Ciobanu de mai bine de 30 ani, astfel că nopțile trecute i s-a arătat acestuia în vis. Omul nu știe cum să interpreteze visul cu Răzvan Ciobanu, însă spune că a rămas cu o stare de bine după el.

Răzvan Ciobanu i-a apărut în vis unui prieten. Cum i s-a arătat vedetei cu care se cunoaște de 30 de ani

Acum 3 ani, pe 29 aprilie, într-o zi de luni, Răzvan Ciobanu deceda într-un teribil accident de mașină, în timp ce se întorcea de la o petrecere ce avusese loc într-un club de pe litoral.

Celebrul creator de modă a lăsat în urmă doi părinți îndoliați, dar și prieteni și colaboratori care îl plâng și îi aduc un omagiu și astăzi.

Cum l-a visat Alin Gălățescu pe Răzvan Ciobanu

Cunoscutul critic de modă Alin Gălățescu a povestit despre prietenia de 30 de ani cu Răzvan Ciobanu, dar și despre visul ciudat pe care acesta l-a avut cu regretatul designer.

„DOR! De prietenul nostru remarcabil Răzvan Ciobanu! Noaptea trecută, spre dimineață, am avut un vis lung cu Răzvan Ciobanu – care venise înapoi, era ca la 16 ani, când l-am cunoscut, dar matur și complex ca atunci când a plecat dintre noi, părea fericit, voia să revină și să poată să apară în lume, dar nu știam cum să facem asta. A mers apoi în locul unde i-am dedicat show-ul SOIREES DE LA MODE, dar era în alt spațiu. Era mândru de prietenii lui.

Răzvan Ciobanu, un creator remarcabil

Am rămas cu o stare de bine, încredere și dor. Mult DOR. Am crezut că era legat de Sfântul Gheorghe, dar nu am descoperit nicio legătură, apoi am aflat, după trezite, că mai sunt doar 3 zile până la marcarea a 3 ani de la plecarea lui dramatică din această lume! Nu știu ce înseamnă asta, dar dorul de el a rămas. Să ne amintim cu pioșenie și cu drag de un prieten adevărar, un OM și un creator remarcabil. Odihnește-te în pace!”, a spus Alin Gălățescu, potrivit ego.ro.

Premiu în modă dedicat lui Răzvan Ciobanu

Ca o recunoaștere pentru tot ce a însemnat Răzvan Ciobanu pentru moda românească, în fiecare an, Alin Gălățescu oferă un important premiu care poartă numele designerului.

„Am cel mai important premiu cu numele lui. Premiul AVANPREMIERE- RĂZVAN CIOBANU în cadrul evenimentului meu Gala Avanpremiere – cel mai important eveniment de modă din București. Următoarea ediție va avea loc pe 17 mai la Muzeul Țăranului Român, Marile Săli. O aștept la eveniment și pe mama lui”, a mai declarat Alin Gălățescu pentru sursa citată mai sus.