04 feb. 2023 | 17:12

Desertul ieftin care a apărut azi în toate magazinele Lidl România. Americanii sunt înnebuniți după el

News
Desertul ieftin care a apărut azi în toate magazinele Lidl România. Americanii sunt înnebuniți după el
Prinde oferta Lidl

Ne-am obișnuit ca lanțul de supermarketuri Lidl România să ne surprindă plăcut cu tot felul de oferte și reduceri pentru toate buzunarele. Mai nou, retailerul german a băgat în magazinele sale un desert foarte delicios, dar ieftin. Americanii sunt îndrăgostiți de el! Trebuie să-l cumperi și tu, este gata preparat.

Ce desert delicios a apărut în toate magazinele Lidl România

Clienții Lidl au la dispoziție un produs delicios în toate magazinele sale din România. Supermarketul lor preferat îi încântă cu un desert perfect pentru momentele în familie sau cu prietenii. Cu siguranță, gospodinele care duc lipsă de inspirație culinară pot da fuga până la cel mai apropiat Lidl, ca să cumpere dulcele preferat al americanilor.

Americanii se dau în vânt după el

Poți să le faci o surpriză celor dragi sau deja să începi să îți răsfeți persoana iubită cu noul produs de la Lidl. Unul dintre cei mai iubiți retaileri străini aduce în prim-plan clătitele americane, la prețul de doar 9.99 de lei! Grăbește-te, stocul este limitat. Oferta valabilă până mâine, 5 februarie, cuprinde șase pancakes, pe care să le împarți cu familia sau prietenii.

Politica Lidl pune întotdeauna accent pe calitate și preț. Totul, de la mărci mari până la fructe și legume, este complet proaspăt. Asta înseamnă că ai putea plăti mai puțin pentru mai mult, indiferent dacă vii la cumpărături pentru lucruri esențiale sau săptămânale.

De unde provin produsele Lidl

Celebrul lanț de supermarketuri lucrează doar cu producători care respectă standardele sale și se potrivesc cu valorile retailerului. „Aproximativ 80% dintre produsele noastre sunt marcă privată, toate fiind supuse unor teste riguroase de gust, calitate și senzoriale. Ce să spunem, suntem pretențioși”, susține compania pe site-ul său.

În magazinele Lidl vei găsi produse locale, carne și fructe de mare proaspete, brânzeturi de import, produse de patiserie europene, surprize săptămânale și multe altele la prețuri incredibil de mici. Sună prea frumos pentru a fi adevărat? Mergi la supermarket și convinge-te singur. La Lidl chiar poți să-ți iei tortul și să-l mănânci.

O poveste de patru decenii

În 1973, primul magazin Lidl a fost deschis în Ludwigshafen, Germania. Cu doar trei angajați și aproximativ 500 de produse, buticul a fost începutul umil al expansiunii sale globale. Treptat, retailerul s-a extins în afara țării, în anii 1990 și, în câțiva ani, a ajuns în toată Europa.

În prezent, lanțul de supermarketuri operăm în 32 de țări și are peste 341.000 de angajați la nivel global. Indiferent de dimensiunea sa, misiunea Lidl a rămas mereu aceeași: să ofere clienților produse de înaltă calitate, carne, produse de patiserie și multe altele la prețuri incredibil de mici. Pentru că alimentele bune ar trebui să fie accesibile tuturor.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
S-a terminat pentru ILIESCU. S-a decis oficial azi, 26 aprilie. Breaking News
Capital.ro
Weekendul de Florii, în București. Străzi Deschise, concerte, târguri, expoziții în perioada 26 - 28 aprilie 2024
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
BANII de PENSIE sunt GATA! Marcel Boloș a CONFIRMAT OFICIAL
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro