Descoperirea uluitoare din Area 51. Ce au scris acum americanii: „E de 16 metri”

Descoperirea uluitoare din Area 51. Ce au scris acum americanii: „E de 16 metri”

Pentru mulți Area 51 este mit și, în același timp, loc de pelerinaj. De-a lugul vremii s-au scris cărți, s-au făcut filme despre ce ar putea fi această zonă secretă și militarizată. Micile orașe americane Rachel și Hiko, în apropierea Area 51 din Nevada, devin neîncpătoare pentru fanii teoriilor conspirației.

Descoperirea uluitoare din Area 51

Un expert în vânătoare de extratereștri crede că a descoperit un robot extraterestru de 16 metri înălțime. Acesta spune că se ascunde în Mecca entuziaștilor extraterestri, zona misterioasă 51.

Descoperirea uluitoare din Area 51. Ce au scris acum americanii: „E de 16 metri”
Area 51: gigantul ”robot” descoperit de ufologul Waring

Scott C Waring a reperat „robotul” în timp ce naviga prin imagini prin satelit Google Earth ale bazei Forțelor Aeriene ale Statelor Unite din Nevada. Waring a văzut forma curioasă cuibărită printre diferite clădiri ale facilității.

Ce au scris acum americanii: „E de 16 metri”

Caracteristicile umanoide l-au determinat pe ufolog să declare că ar fi găsit dovada unui robot construit de extratereștri. Modelul ciudat poate fi văzut prin introducerea coordonatelor exacte în platforma Google Earth. Acestea sunt 37 ° 13’26.26 „N 115 ° 49’2.37” V.

”Am găsit o formă întunecată de 16 metri în Area51. Pare să fie o altă în dreapta, dar mai scurtă. Când am verificat fotografiile am observat că figura se mișcă de fapt pe o parte. Apoi își schimbă pozițiile în fiecare fotografie. De fapt, se mișcă. ”, a spus Waring pe blogul său UFO Sightings Daily. 

Avidul vânător de extratereștri speculează că anomalia aparentă ar putea fi rezultatul unei operațiuni a Forțelor Aeriene. Același personaj a mai declarat că de ani de zile  Forțele Aeriene din SUA experimentează cu roboți înalți de 16 metri care ar putea fi folosiți pentru misiuni de luptă.

Descoperirea uluitoare din Area 51. Ce au scris acum americanii: „E de 16 metri”
Area 51: formele văzute prin Google Earth de Waring

În timp ce acestea sunt teorii fascinante, o explicație mai simplă este că „robotul” este pur și simplu o clădire sau chiar o simplă umbră. Waring a făcut o mulțime de alte „descoperiri” folosind Google Earth și o serie de alte surse. Inclusiv imagini NASA capturate de pe Marte.

Area 51, izvor nesecat pentru conspirații

Experții spun că aceste „observații” extraterestre pot fi de obicei explicate printr-un truc al minții cunoscut sub numele de pareidolia. Aceasta este tendința pentru oameni de a vedea forme sau modele recunoscute acolo unde nu există.

Explicația lui Waring pentru „robot” este puțin probabilă. Imaginile pe care le-a împărtășit din Area 51 evidențiază de ce complexul militar a fost sursa atâtor teorii ale conspirației de-a lungul anilor. Fotografiile arată o serie de structuri interesante, utilaje și chiar un teren de baseball la misterioasa facilitate militară.

Descoperirea uluitoare din Area 51. Ce au scris acum americanii: „E de 16 metri”
Semnele de avertizare în zona strict secretă

Area  51 se referă la o locație a hărții și este numele popular pentru o bază a Forțelor Aeriene ale Statelor Unite. Se află lângă Lacul Groom, acum uscat, din deșertul Nevada, la 218 km la nord de Las Vegas.

Ce se întâmplă în interior este extrem de secret. Publicul este ținut departe prin semne de avertizare, supraveghere electronică și pază înarmată. De asemenea, este ilegal să zbori peste Area 51, deși site-ul este acum vizibil pe imaginile din satelit.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI