“Am găsit-o pe Luiza! Avem confirmarea familiei”. Anunțul tocmai a fost făcut. Descoperirea uluitoare în cazul Caracal

“Am găsit-o pe Luiza! Avem confirmarea familiei”. Anunțul tocmai a fost făcut. Descoperirea uluitoare în cazul Caracal

Anunțul uluitor a fost făcut în această vineri și vine din partea familiei adolescentei dispărute de la Caracal. Mama Luizei Melencu a confirmat faptul că fiica ei a fost găsită. E o descoperire șocantă, dar îmbucurătoare în cazul care a luat România pe nepregătite, în această vară. Luiza Melencu a fost găsită și este vie și nevătămată, după cum susține și Monica Melencu.

Descoperirea uluitoare în cazul Caracal este confirmată și de către Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, adolescenta de 15 ani pe care Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o și incinerat-o. Aceeași soartă ar fi avut și Luiza Melencu, însă dezvăluirile din seara de vineri par să schimbe cu mult filmul acestei anchete în plină desfășurare.

Anunțul tocmai a fost făcut: Descoperirea uluitoare în cazul Caracal!

“Am găsit-o pe Luiza! Avem confirmarea familiei”. Anunțul tocmai a fost făcut. Descoperirea uluitoare în cazul Caracal

Alexandru Cumpănașu a declarat că Luiza Melencu a fost găsită de către investigatorii săi, dar și că Monica Melencu, mama tinerei de 18 ani, a recunoscut-o pe fiica ei, într-un clip pe care i l-a prezentat. Femeia a confirmat, la rândul său, descoperirea, printr-o intervenție telefonică, pe un post de televiziune.

“Am găsit-o pe Luiza! Avem confirmarea familiei. (…) Am luat confirmarea familiei Melencu cu mine, pentru găsirea fetelor. Nu pot să vă spun unde. Dacă am găsit-o pe Luiza, sigur este și Alexandra alături. Am petrecut două zile în Italia. Am găsit-o pe Luiza, avem și filmări și poze, știm unde se află, dar din păcate avem nevoie de ajutorul tuturor cetățenilor și tuturor autorităților de aici încolo, pentru că nu aveam confirmarea doamnei Melencu. Acum avem confirmarea că fata din poze și din film este Luiza. Începe o bătălie contracronometru, indiferent de alegeri, nu mă interesează, pentru găsirea de informații, oriunde în această lume, pentru identificarea cât mai rapidă a locației în care se află Luiza. Acolo unde a fost văzută prima dată, a fost mutată. Am fost două zile în Italia, cu trupe speciale după mine, cu tot ce se poate. Nu am crezut că o să trăiesc o bucurie mai mare”, a susținut Alexandru Cumpănașu, într-un live pe Facebook, în seara de vineri.

Familia Melencu a confirmat că Luiza trăiește!

„Mi-a arătat o fată. Are foarte multe trăsături cu Luiza. Luiza a fost și în Italia, știa limba. Doar la păr e diferența. Fata vorbește, o întreabă cineva de preț, câți ani are. S-a oprit o mașină cu doi români acolo. Ea e acolo la prostituție. A zis că tariful e 30. Eram așa bulversată. Noi așa zicem că e Luiza, după canini. E machiată foarte strident, părul lung, unghii albe.

Se aude vocea ei, dar nu se aude foarte bine. Domnul Cumpănașu ne-a pus-o din telefon în telefon. Ne-a sunat cu video. Prima dată au vorbit în italiană, Luiza vorbește perfect italiana. Apoi au întrebat-o în română. A spus că ea e fata din televizor. A spus că da. În a doua poză se aseamănă foarte clar. Iar la nas și la sprâncene mi se pare ceva”, a susținut Monica Melencu, la Antena 3.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI