Descoperirea de sub Vatican dintr-o cameră secretă adâncește un mister vechi de 30 de ani. Ce au găsit experții

Descoperire macrabră la Vatican. Ce au găsit experții?

Descoperire macabră la Vatican! Experții au fost uluiți de ce au putut să găsească sub podeaua unui mormânt gol. Ce se ascundea acolo?

Mii de oseminte umane sub Vatican

Descoperire macrabră într-un mormânt din Vatican. Anchetatorii au găsit un osuar cu mii de oseminte umane sub podeaua unui mormânt gol, conform nonperele.com. Specialiștii de la fața locului cred că este vorba de oasele a mii de oameni care cuprind toate vâstele. Anchetatorii au ajuns acolo din cauza căutării rămășițelor unei tinere care a dispărut în anul 1983.

Medicii legiști au fost uluiți de încăperea secretă găsită sub cimitirul Colegiului Teutonic din Vatican. Giorgio Portera, expert: “Mii de oase au fost descoperite. Cam acolo suntem: mii de oase. Nu pot spune dacă sunt o mie sau două mii, dar sunt foarte multe, aşa că presupunem că sunt rămăşiţele câtorva zeci de oameni.”

Descoperirea complică misterul de peste 36 de ani

Se pare că descoperirea a fost făcută după ce anchetatorii au reușit să deschidă mormântul unor prințese germane care ar fi trebuit să fi fost înhumate acolo în secolul al 19-lea. Mormântul era gol, dar căutările ce au urmat au scos la iveală mii de oseminte umane ascunse chiar sub podeaua de piatră. Giorgio Portera, expert: “Sper că vom putea găsi detalii într-un document care să dezvăluie de ce sunt aceste oase acolo şi de cât timp au fost adunate în această cavitate.”

Descoperirea a complicat mai mult un mister vechi de peste 36 de ani. Adolescenta căutată de anchetatori se numea Emanuela Orlandi și avea doar 15 ani în anul 1983 în momentul în care a dispărut în timp ce se întorcea acasă.  Federica Orlandi, sora Emanuelei Orlandi: “Bineînţeles că este o experienţă emoţională, deoarece cred că rămăşiţele surorii mele ar putea fi acolo, dar nu o să mă gândesc la asta până când nu vom avea rezultatele (analizelor, n.r.).”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI