Descoperire șocantă! Corp mumificat, găsit într-un avion de linie

Fetus mumificat găsit într-un avion din Spania

Poliția spaniolă a făcut o descoperire scoasă din filmele de groază. Un corp mumificat se afla în baia unui avion care a aterizat pe aeroportul Barajas din Madrid.

Corp mumificat găsit în baia unui avion din Spania

Poliția spaniolă a făcut descoperirea șocantă. Conform elmunto.es, este vorba de un fetus, dar nu se știe încă dacă esteunul uman. Primele informații se duc spre ipoteza că ar fi vorba despre un fetus de maimuță. La momentul actual se așteaptă concluzia din urma analizelor specialiștilor. Totul s-a petrecut după un control de rutină. Aeronava a sosit din Cuba în Madrid, iar specialiștii au luat cu asalt avionul pentru a-l inspecta. Nu mică le-a fort mirarea când au văzut fetusul mumificat. Acesta era învelit și era ascuns într-un recipient în spațiul unde se așează șervețelele la baie.

Membrii echipajului au rezervat zboruri pentru pasagerii care au pierdut cursa în urma evenimentului, iar compania a declarat că va fi fericită să ofere schimbări gratuite celor afectați. Colonelul Thembeka Mbele, purtător de cuvânt al Poliției Africii de Sud, a cerut femeilor însărcinate să solicite ajutor din partea autorităților dacă au nevoie. „Dacă au o problemă, există asistenți sociali sau pot merge la poliție, care îi poate sfătui unde să meargă. Există asistenți sociali care vă pot ajuta dacă voi credeți că nu sunteți pregătite pentru sarcină”, a susținut sursa citată, relatează metro.com.uk.

Fetus mumificat găsit într-un avion din Spania. Ce arată primele informații?
Fetus mumificat găsit într-un avion din Spania. Ce arată primele informații?

„Sunt asistenți sociali care vă pot ajuta dacă nu sunteți pregătită”

Avortul este legal în primele 12 săptămâni din evoluția sarcinii în Africa de Sud. Numeroși profesioniști din domeniul medical refuză să îndeplinească și acum cerintețele femeilor din cauza credințelor lor. Țara în cauză are legi complexe în privința abandonării fetușilor. Persoana responsabilă cu eliminarea fetusului este rar găsită vinovată de crimă, conform unui studiu realizat de către Universitatea din Pretoria.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI