Descoperire șocantă! Ce au aflat medicii români după autopsiile pacienților ucișii de COVID

Descoperire șocantă! Ce au aflat medicii români după autopsiile pacienților ucișii de COVID
Ce au descoperit medicii români după autopsiile celor uciși de COVID-19?

Medicii români au făcut descoperiri uriașe după ce au finalizat autopsiile unor pacienți care au fost uciși de COVID-19. Ce au constatat aceștia?

Ce au adlat medicii în urma autopsiilor pacienților uciși de COVID-19

Medicii de la Spitalul Colentina au descoperit lucruri șocante, după ce au finalizat autopsiile unor pacienți care au murit în urma infectării cu coronavirus. Din păcate, noul virus nu afectează în special doar plămânii, ci toate organele. Chiar și pacienții cu boli grave ar mai fi trăit 20-30 de ani, dacă nu ar fi fost testați pozitiv. âSabrina Zura, profesorul de anatomopatologie și directorul medical al spitalului Colentina, a discutat în detaliu despre cei infectați și despre modul în care atacă virusul care a făcut deja milioane de victime la nivel mondial.

„Infecția cu SARS-CoV-2 nu alege. Poveştile iniţiale, că sunt doar persoanele foarte vârstnice sau foarte bolnave afectate, asta a fost o poveste. Am făcut mai multe autopsii. Au fost pacienți cu stare de sănătate absolut bună”, a spus sursa citată. Aceasta susține că infecția noului virus produce afecțiuni la nivelul tututror organelor, dar principalele afecțiuni sunt la nivel pulmonar și cardiac. În pricipar, la nivel pulmonar produce afectare alveolară și cheaguri mici de cânge în vase, iar în urma cheagurilor apar zone de moarte a țesuturilor.

Descoperirile medicilor români în urma autopsiilor celor uciși de COVID-19
Descoperirile medicilor români în urma autopsiilor celor uciși de COVID-19

„Erau oameni care ar mai fi trăit minim 20, 30 de ani”

„Dacă nu ar fi avut COVID, supraviețuirea, rata de viață era peste 20, 30 de ani. Am avut un caz, un tânăr de 35 de ani cu insuficiență renală cronică. La insuficiența renală cronică se face dializă, transplant, deci omul avea în față mulți ani de viață, celelalte trei persoane au avut supraponderalitate, au avut câteva kilograme în plus, dar niciun obez, unul avea hipertensiune, unul diabet care necesita insulină și doamna avea diabet zaharat, dar controlat doar prin alimenție. Acești oameni care aveau vârste între 40 și 57 de ani, erau oameni care ar mai fi trăit minim 20, 30 de ani”
Sabrina Zurac, directorul medical al spitalului Colentina

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI