EXCLUSIV Un mare regizor de la noi s-a stins din viață. Familia acuză medicii de la Floreasca de malpraxis

EXCLUSIV Un mare regizor de la noi s-a stins din viață. Familia acuză medicii de la Floreasca de malpraxis
EXCLUSIV! Un mare regizor de la noi s-a stins din viață. Familia acuză medicii de la Floreasca de malpraxis

Marele regizor de teatru Octavian Fulger s-a stins din viață. Rudele acestuia acuză medicii de la Floreasca de moartea acestuia și fac acuze grave.

S-a stins din viața în urma unei hemoragii interne

A fost regizor la teatrul Nottara și a dedicat o viață întreagă meseriei, pe care a iubit-o mai mult decât pe orice altceva. Octavian Fulger, absolvent al Conservatorului regal de teatru și Muzică București, a încetat din viață la vârsta de 82 de ani. Conform primelor informații, marele artist ar fi acuzat dureri mari de stomac și plămâni, iar familia ar fi chemat ambulanța. Medicul i-ar fi administrat niște injecții și ar fi plecat. A doua zi, starea maestrului s-a deteriorat extrem de mult, acesta ajungând într-o stare de inconștiență. Familia a chemat din nou ambulanța care, de data aceasta, constatând gravitatea stării de sănătate a lui Octavian Fulger, au decis transportul acestuia la Spitalul de Urgență Floreasca.

Familia acuză medicii de la spitalul Floreasca de malpraxis

Ceea ce a urmat este greu de descris în cuvinte și este povestit chiar de nora regizorului: “Spitalul Clinic de Urgență Floreasca este un laborator al morții. Socrul meu adus a doua oară cu Ambulanța, diagnostic de Hemoragie Digestivă. I-a fost refuzată internarea, doar tratat în UPU pentru câteva ore și trimis înapoi cu ambulanța acasă în stare de semiconstiență. Acum am înțeles de ce l-au externat doar după două ore. În timpul transportului sau în timpul investigațiilor i-au rupt coastele. Ieri îmi spunea, după ce a sosit acasă, cât de mult l-au brutalizat, cât de groaznic l-au trântit. Am crezut ca exagerează. Acum a murit. Personalul de pe Ambulanță s-a codit sa-l transporte înapoi la domiciliu până nu au primit ceva în buzunarele lor largi. Imperiul mafiei medicale. Spitalul Clinic de Urgență Floreasca, fabrică de făcut bani din suferința oamenilor. Ticăloșilor”, a scris aceasta. Familia marelui regizor vrea să depună plângere la Colegiul Medicilor pentru malpraxis imporiva medicilor care l-au tratat pe Octavian Fulger, dar și împotriva ambulanțierilor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI