Detalii despre Loganul ars pe un câmp din Măgurele. Pe cine au surprins camerele de luat vederi din zonă. Informații de ultimă oră

Detalii despre Loganul ars pe un câmp din Măgurele. Pe cine au surprins camerele de luat vederi din zonă. Informații de ultimă oră
Loganul ars din Măgurele. Un bărbat și o femeie, surprinși de camerele video

În localitatea Măgurele din județul Ilfov a avut loc o descoperire lugubră într-o mașină Dacia Logan MCV, autoturism ce ardea într-un lan de rapiță. Ce au observat autoritățile, după ce pompierii au reușit să lichideze focul. Obiectele ce au fost găsite înăuntru i-au lăsat fără cuvinte.

Rămășite umane descoperite într-o mașină ce ardea pe un câmp din Măgurele

UPDATE ora 18.00: Noi informații privind crima din Măgurele. Potrivit celor de la Antena 3, un bărbat și o femeie ar fi fost surprinși de de camerele de supraveghere, în apropierea locului unde a ars mașina. Cei doi sunt suspectați că l-ar fi omorât pe bărbatul aflat în portbagajul automobilului incendiat.

Anchetatorii nu exclud posibilitatea că cei doi cetățeni ar fi ajuns în orașul Măgurele cu două autovehicule separate, unul fiind cel care a luat foc în lanul de rapiță și altul care i-ar fi ajutat să fugă de la locul faptei.

Mai mult de atât, pe lângă faptul că suspecții au fost filmați de camerele de luat vederi, autoritățile sunt de părere că aceștia au mai făcut o greșeală.

Cei doi presupuși complici ar fi venit din București către Măgurele și ar fi folosit același drum la întoarcere.

Prin urmare, anchetatorii sunt de părere că uciderea bărbatului găsit în portbagaj s-ar fi desfășurat în Capitală, iar trupul său neînsuflețit ar fi fost transportat în localitatea din județul Ilfov, unde a fost incendiat.

UPDATE 8 mai, ora 12:00: Apar noi detalii în cazul șocant al crimei din Măgurele. Conform antena 3.ro, anchetatorii au identificat cui aparține mașina care a ars ieri la marginea Capitalei. Automobilul este o Dacia cu numere de Italia, an fabricație 2017.

Specialiștii de la INML care au analizat rămășițele umane descoperite carbonizate susțin că victima era bărbat. Până în prezent, autoritățile au divulgat prea puține informații despre cazul care a atras opinia publică. S-au ridicat mai multe imagini de pe camerele video din zona și a fost adus un câine de urmă.

Un martor la incendiere a fost cel care a sunat la 112. Când autoritățile competente au ajuns la fața locului, au descoperit rămășițele umane în portbagaj.

„Se vedea fum puternic de pe balcon și am crezut că s-a dat foc la cauciucuri cum se mai întâmpla frecvent pe aici”, mărturisește acesta.

Știrea inițială:

În dimineața zilei de sâmbătă, 7 mai, o persoană a sunat la serviciul 112 pentru a anunța faptul că un autovehicul Dacia Logan a luat foc într-un lan de rapiță din localitatea Măgurele, județul Ilfov.

Pompierii au intervenit, deîndată, la fața locului și au stins focul. După ce incendiul a fost lichidat, autoritățile au avut parte de o descoperire macabră, atunci când au deschis portbagajul mașinii.  Înăuntru erau rămășițe carbonizate, printre care oase și un craniu uman, potrivit celor de la Observator.

„La data de 7 mai, în jurul orei 09:19, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către un bărbat, cu privire la faptul că, la intrarea în  orașul Măgurele arde o mașină.

La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii din Măgurele si pompieri militari, pentru efectuarea de activități specifice din competență.

Verificările și investigațiile sunt continuate pentru stabilirea situației de fapt de drept și luarea măsurilor legale care se impun, urmărirea penală fiind în competența exclusivă a procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov.”, potrivit IPJ Ilfov.

Nu se știe cine este proprietarul mașinii

Mașina carbonizată nu avea plăcuțe de înregistrare. Oamenii legii fac verificări și caută proprietarul folosind seria de șasiu a automobilului.

Procurorul din Ilfov care se ocupă de caz primește ajutorul specialiștilor criminaliști în cadrul Poliției Române de la Institutul Național de Criminalistică, pentru a afla identitatea persoanei decedate, ale cărei rămășițe umane au fost găsite în portbagajul autovehiculului.

Incendiul i-a alertat pe locuitorii localității Măgurele. Momentan, autoritățile încă nu au descoperit cine deține mașina care a fost incendiată în mijlocul câmpului.