Ultima oră! Incendiu violent în Ploiești. Cinci case au fost cuprinse de flăcări, iar un bărbat a suferit arsuri grave

Ultima oră! Incendiu violent în Ploiești. Cinci case au fost cuprinse de flăcări, iar un bărbat a suferit arsuri grave
Pompierii, aflați în misiune de stingere a focului Poză ilustrativă

Au fost momente de groază în Ploiești, acolo unde un incendiu puternic a cuprins cinci gospodării și anexe, pe strada Albăstrelelor. La fața locului au fost chemate de urgență ajutoare pentru a putea stinge focul care se manifesta violent, cu flacără deschisă și cu degajare mare de fum.

Alarma a fost dată în noaptea de luni spre marți

Un incendiu de mari dimensiuni a alertat în această noapte mai multe persoane din Ploiești, care au anunțat autoritățile. La fața locului au intervenit trei ofiţeri şi 39 subofiţeri cu şapte autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare, două autospeciale de primă intervenţie şi comandă, două ambulanţe SMURD tip B2 şi C1 (terapie intensivă mobilă).

Din păcate, au existat și victime, astfel că, un bărbat de 63 de ani a suferit arsuri grave pe 60% din suprafața corpului, fiind transportat de urgență la Spitalul Județean de Urgență Ploiești.
Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, focul a ars pe o suprafață de 1200 de metri pătrați, cuprinzând cinci locuințe și mai multe anexe gospodărești.

Potrivit primelor informații, focul ar fi izbucnit de la o candelă aprinsă nesupravegheată. Oamenii legii au demarat o anchetă pentru a descoperi cauza exactă a incendiului.

Știre în curs de actualizare….

 

Vezi imagini video de la misiunea de stingere a incendiului: