Descoperire macabră pe plajă. Turiștii au crezut că nu văd bine și au făcut o poza. Imaginea e virală deja

Descoperire macabra pe plaja

O descoperire macabră a avut loc pe o plajă foarte populară din Bali. Un turist a avut parte de un șoc, luni, după ce a găsit o bucată din ceea ce pare a fi un picior uman, aflată în stare de putrefacție. Imaginea blurată parțial postată pe rețelele de socializar a devenit virală.

Alertă pe plajă. Un turist a descoperit un picior uman

Un turist a făcut o descoperire macabră pe o plajă din Bali. Bărbatul a găsit pe plajă o bucată dintr-un picior uman, putrezit. Polițiștii din North Kuta au început o anchetă pentru a stabili dacă piciorul este de natură umană, precum și modul în care a ajuns pe plajă.

„Încă facem cercetări. Nu știm cauza, sau cui îi aparține. Este posibil să fie de mult acolo și este doar o parte, așa că nu putem fi siguri încă. Îl vom duce la spital pentru a stabili dacă este sau nu de natură umană. Trebuie să confirmăm mai întâi”, a declarat Marzel Doni, șeful unei secții de poliție din North Kuta.

Picior descoperit pe o plaja din Bali
Picior descoperit pe o plaja din Bali

Nimeni în zonă nu a fost dat dispărut

Acesta a mai precizat că, în zona Berawa Beach, nicio persoană nu a fost declarată dispărută anul acesta, însă le-a cerut cetățenilor să contacteze poliția dacă au informații relevante legate despre acest caz misterios.

În zonă, populația face speculații și spune că bucata de picior ar fi putut ajunge pe plajă în urma unui atac al rechinilor asupra unei persoane. În prezent, rămășița de picior se află la un spital din Bali încă de miercuri, iar medicii urmează să stabilească dacă este vorba despre un picior uman.

În British Columbia au fot descoperite 13 picioare de om

Un caz similar s-a petrecut pe o plajă din British Columbia. Acolo, au fost descoperite nu mai puțin de 13 picioare umane, toate purtând adidași.

Cel de-al 13-lea picior a fost descoperit de Mike Johns, un localnic care îşi plimba câinele pe coasta de sud a insulei Vancouver. Johns a spus că piciorul era într-o gheată sport, dar era intact.

De unde proveneau resturile umane

Din 2007, alte 12 astfel de descoperiri macabre au fost făcute pe plajele din British Columbia. 8 dintre ele au fost identificate ca fiind ale victimelor unor sinucideri sau accidente.

Motivul pentru care picioarele erau intacte este acela că materialele sintetice din care sunt făcute ghetele sport le protejează de putrezire. În plus, potrivit legiştilor, picioarele s-au desprins de restul corpurilor din cauze naturale.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI