Anamaria Prodan, conflict cu iubita unui fotbalist! ”Vei muri de foame cu copii cu tot”

Anamaria Prodan se ocupă de transferuri la Hermannstadt

Anamaria Prodan este un impresar cu un stil propriu, nu totdeauna cel mai agreat. Soția lui Laurențiu Reghecampf a recunoscut că a intrat de foarte multe ori în conflicte cu iubitele fotbaliștilor. A avut chiar o discuție foarte aprinsă cu una dintre ele, căreia i-a transmis că va muri de foame, împreună cu familia. Asta pentru că aceasta nu accepta ca respectivul fotbalist să fie impresariat de ea.

Anamaria Prodan a trimis doi jucători de la Hermannstadt la FCSB pentru un singur meci. Nu a putut să îl ajute pe Gigi Becali

„Eu, când semnez contracte cu jucătorii şi cu antrenorii mei, trebuie să le cunosc familia, soţia, iubita. Dacă greşeşte cineva dintre iubite sau neveste, au o problemă reală cu mine. Jucătorii trebuie să fie foarte relaxaţi, liniştiţi, ca să dea randament. Am intrat de foarte multe ori în conflict cu neveste, iubite şi întotdeauna i-am apărat pe ei.

De aia mi-au reproşat multe neveste şi iubite că nu e corect. Dar de ce? Eu l-am ajutat, eu i-am spălat, i-am călcat. Bun, de acum eu vă ajut pe toţi, că eu îi fac lui contracte de acum înainte! Că tu poţi să faci copii, poţi să-i speli, să-i calci, dar contracte nu ştii să faci! Dacă eu nu fac contractul bun şi tu nu mă ajuţi să-i oferi o viaţă liniştită şi relaxată, atunci tu vei muri de foame cu copii cu tot, cu el”, a declarat Anamaria Prodan la Telekom Sport.

Anamaria Prodan, 47 de ani, a încercat recent să îi dea o mână de ajutor lui Gigi Becali. A trimis doi jucători de la Hermannstadt la Giurgiu, pentru a o salva pe FCSB în confruntarea cu Slovan. Este vorba despre Karanovic și Caiado, dar cei doi nu au putut face prea mult. Ba chiar primul s-a accidentat încă din startul partidei. Iar FCSB a fost eliminată din Europa League, după 0-2 cu Slovan.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI