Descoperire ireală într-o conservă cu piersici. Bărbatul trebuie să își facă analize de urgență VIDEO

Descoperire ireală într-o conservă cu piersici. Bărbatul trebuie să își facă analize de urgență VIDEO
„Am găsit tot pistonul stând acolo”

Descoperire ireală într-o conservă cu piersici! Când vine vorba de conserve, de cele mai multe ori mergem pe încredere. Este cazul unui client din Australia a cărui descoperire ireală într-o conservă cu piersici a devenit virală. După ce a descoperit obiectul, acesta spune că acum trebuie să își facă analize de urgență.

Descoperire ireală într-o conservă cu piersici, devenită virală pe internet

În general, când vine vorba de produsele la conservă, există cvazi-garanția faptului că aceste produse sunt sigure. Cu alte cuvinte, nu-ți trece prin cap că ai putea găsi într-o conservă de piersici, de exemplu, o seringă. Ar fi cazul să vă gândiți de două ori în a face o astfel de afirmație.

De ce? Simplu, un bărbat și-a amintit cu groază de faptul că a găsit o parte dintr-o seringă în interiorul unei cutii de piersici pe jumătate mâncate pe care o cumpărase de la un magazin local, din Australia.

Dave McKell, din Perth, a mâncat în fiecare dimineață, în ultimele două săptămâni, piersici conservate din aceeași conservă, înainte de a observa pistonul seringii plutind în sirop, povestește presa australiană.

Bărbatul trebuie să își facă analize de urgență. „Am găsit tot pistonul stând acolo”

El spune că ritualul său de mic dejun a fost distrus de această descoperire tulburătoare. De asemenea, aceasta a stârnit temeri legate de sănătatea acestuia, care va fi supus unor teste de sânge în zilele următoare pentru a se asigura că nu suferă de vreo boală gravă.

„Am văzut partea de sus și m-am gândit ce este chestia aia albă de deasupra? Am găsit tot pistonul stând acolo.

Acum sunt puțin dezgustat de piersici. S-ar putea să aleg perele. Pentru început, aș vrea să o văd plecată de pe rafturi.

Ei (personalul) au vrut să completez un raport de incident și au vrut să-mi ia cutia, dar eu nu am vrut să mi-o ia”, a declarat bărbatul pentru Nine News Australia.

Bărbatul a mai declarat că a cumpărat cutia de 825 gm de la Coles Greenwood Village din nordul orașului Perth în urmă cu câteva săptămâni.

După ce a găsit seringa, s-a întors la magazin pentru a anunța personalul despre incident. El își împărtășește acum povestea pentru a-i avertiza și pe alții, în timp ce a cerut să se aplice o rechemare a produsului.

Reprezentanții magazinului spun că nu a avut niciodată până acum un incident cu furnizorul produsului, care este ambalat în Africa de Sud folosind ingrediente locale. Produsul este vândut în magazine la prețul de 3 dolari australieni.

Într-un răspuns pe rețelele de socializare, reprezentanții magazinului spun că „Ne cerem scuze clientului pentru experiența sa. Luăm această problemă foarte în serios și vom investiga împreună cu furnizorul nostru.

Concluzie

Indiferent cât de sigure ne-ar părea acest gen de produse, niciodată să nu spunem niciodată. Deși cazul este rar în Australia, nu este la fel de rar în Europa.

Au mai fost relatate astfel de cazuri, dar cu alte produse. Așa că, mare atenție la ce cumpărați. Este mai bine ca, înainte de amânca, să deschideți conserva și să verificați dacă nu cumva aveți vreo surpriză de acest gen.