Descoperire halucinantă pe litoralul românesc. Ce obicei au, mai nou, turiștii cazați la hotel. „Au venit cu o butelie mică”

Descoperire halucinantă pe litoralul românesc. Ce obicei au, mai nou, turiștii cazați la hotel. „Au venit cu o butelie mică”
Descoperire la un hotel: ce au făcut unii turiști cazați la un hotel

Românii care au ales în acest sezon litoralul au decis să se descurce așa cum au putut pentru a face față bugetului de acasă. Ei au găsit câteva opțiuni surprinzătoare pentru a scăpa de prețurile mari la mâncare din restaurantele din zonă. Unii dintre hotelieri s-au declarat uimiți de ce au descoperit în câteva camere. Ce au făcut românii ca să scape de o cheltuială în plus? Turiștii cazați la hotel i-au lăsat fără cuvinte pe patroni.

Descoperire pe litoralul românesc: ce au făcut unii turiști cazați la hotel de frica prețurilor

Unii turiști au găsit o variantă care să îi scape de o cheltuială în plus. Majoritatea oamenilor care au ales totuși litoralul în acest sezon au decis să se descurce așa cum pot din dorința unei vacanța frumoase și nu prea costisitoare.

Scumpirile în lanț sunt o problemă deja de luni bune, iar cei cazați la hoteluri au hotărât să își facă de mâncare chiar în cameră pentru a uita de nota de la restaurantele din zonă.

Cazările dotate cu bucătărie sunt foarte populare în Grecia sau Bulgaria, dar nu și la noi. Cei care rămân să își petreacă zilele libere în țară nu au parte de așa numitele „kitchenette” în care îți poți aduce produse achiziționate personal.

Un reprezentant al unei pensiuni din Eforie Nord a relatat că a fost nevoit să se găsească soluții după ce a întâmpinat anumite situații care l-au lăsat fără reacție. Mai exact, el a luat la cunoștință faptul că unii turiști au gătit ciorbă la un reșou în camera de hotel.

,,Și de acolo s-a ajuns la…”

,,Restaurantul pentru asta l-am deschis, pentru a putea evita mâncatul pe lenjeria albă și a evita sacoșele de mâncare din camere. Am pus un mic dejun, la un preț decent, la 20 de lei, în felul acesta îi încurajăm să vină să mănânce la restaurant, la masă ca oamenii, și am rezolvat o problemă, să nu mai facă mizerie prin cameră, să mănânce prin parcare sau prin portbagaje.

Pe lângă mâncarea adusă din exterior, aceștia vin și cu băuturi, cu toate că îi atenționez că este interzis acest lucru. Sunt momente în care, dacă mergeți la super-marketul din oraș (Eforie – n.r.), nu mai găsești marfă deloc, e gol. Au venit cu o butelie mică, să-și facă un ou, un mic dejun, și de acolo s-a ajuns la oala de ciorbă. Da, găteau ciorbă în cameră…’, a declarat administratorul pensiunii din Eforie Nord, pentru replicaonline.ro.