Descindere în restaurantul lui Ștefan Mandachi. Ce au găsit polițiștii acolo, în plină pandemie

Descindere în restaurantul lui Ștefan Mandachi. Ce au găsit polițiștii acolo, în plină pandemie
Mesajul lui Stefan Mandachi

Omul de afacere Ștefan Mandachi se apără în fața polițiștilor, după ce oamenii legii au întrerupt o nuntă de 170 de persoane care avea loc într-un restaurant de-al său din Suceava. Ce mesaj explicativ a postat celebrul afacerist, în mediul online, și ce decizie a luat în privința echipei care lucrează la hotelul respectiv.

Descindere în restaurantul lui Ștefan Mandachi

Clipe dificile pentru Ștefan Mandachi. Poliții au descins într-un restaurant din Suceava deținut de omul de afaceri, în care avea loc o nuntă cu aproximativ 170 de invitați, în plină pandemie de coronavirus. Conform autorităților, proprietarul hotelului a fost amendat cu 10.000 de lei, iar mirii au primit o sancțiune de 2.000 de lei. Ceilalți nuntași au primit doar un avertisment din partea reprezentanților legii.

Omul de afaceri nu a stat cu brațele încrucișate și a postat un mesaj edificator pe contul său personal de Facebook, în care s-a apărat împotriva polițiștilor. Mandachi a subliniat faptul că deține 70 de localuri și că are un staff profesionist care se ocupă, cu succes, de managementul acestor afaceri.

„1. Dețin 70 restaurante. Nici să fiu SUPERMAN nu mă pot teleporta în toate în aceeași zi. Este logic că la un asemenea nivel să deleg managementul. De pildă, astăzi eram în drum spre Olanda.

2. Încă de acum 12 luni, am dat o DISPOZIȚIE SPECIALĂ, NENEGOCIABILĂ, ABSOLUTĂ: nu încălcați nicio prevedere legală anti-covid19 și așteptați AVIZUL ȘI SEMNĂTURA AVOCATULUI! Din pricina acestei reguli stricte, echipele mele au refuzat SUTE DE EVENIMENTE. SUTE, fără să stau la negociere cu vreun client. Răspunsul este clasic: în toate saloanelele companiei nu se organizează evenimente! PUNCT.

3. Întrucât toate afacerile mele au fost afectate masiv din pricina Covid19, de la începutul pandemiei și până la prezenta postare am făcut toate demersurile care m-am transformat într-un susținător înrăit al tuturor formelor de luptă împotriva Covid19. Pe hotelurile și restaurantele mele scrie clar: NU INTRI FĂRĂ MASCĂ și fără respectarea draconică a tuturor măsurilor de protecție! Ba chiar oferim și premii salariaților care respectă măsurile anti-covid.

„Va fi demisă întreaga echipă…”

De asemenea, omul de afaceri a scos în evidență faptul că a luat toate măsurile necesare și respectă restricțiile care ajută la prevenirea infectării colective a virusului COVID-19 în restaurantele sale. Mai mult de atât, Ștefan Mandachi a declarat că va concedia întreaga echipă de la hotelul respectiv, dacă se va dovedi că nu au fost respectate regulile sale.

4. Ce măsuri iau dacă se încalcă regula? Foarte simplu, CA ȘI ÎN CAZUL DE FAȚĂ: dacă se demonstrează că au încălcat legea, VA FI DEMISĂ ÎNTREAGA ECHIPĂ FĂRĂ NICIO EXCEPȚIE. Așa că răspunsul meu este limpede și nu voi accepta nicio scuză, pretext sau explicație injustă: vor fi demiși toți cei responsabili: vâzări, management, operațional, juridic.

5. Hotelul are 3 restaurante, care trebuiesc ținute deschise conform legii pentru a putea servi clienții. Așa cum au constatat și organele de control, restaurantul era ocupat la 26%, cu respecterarea distanțelor legale. Când voi ajunge la Suceava, pot pune la dispoziția tuturor imaginile, întrucât sunt în spațiu public. Din imagini veți putea observa singuri, cu ușurință că: nu exista nici formație, nici muzică, nici DJ, niciun sunet, niciun dans, nici mire, nici mireasă și se pot vedea respectarea cu sfințenie a tuturor măsurilor de distanțare”.

Urmăriți Playtech.ro și pe