04 sept. 2022 | 18:22

Derapaj sexist al lui Radu Banciu în direct la TV. Ce a spus jurnalistul la Prima TV

Social
Derapaj sexist al lui Radu Banciu în direct la TV. Ce a spus jurnalistul la Prima TV
Derapaj sexist al lui Radu Banciu în direct la TV. Ce a spus jurnalistul sportiv despre felul în care sunt tratate femeile.

Derapaj sexist al lui Radu Banciu în direct la TV, la scurt timp după scandalul din jurul declarațiilor făcute de realizatorul de vloguri George Buhnici. Un nou comentariu pe tema femeilor a agitat apele în spațiul public. Cunoscutul jurnalist sportiv a spus într-o emisiune că femeilor „le-ar conveni mai degrabă să le plesnească unul care arată a bărbat, de să vă meargă fulgii”.

Scandal pe tema declarațiilor lui Radu Banciu despre femei

Jurnalistul sportiv Radu Banciu, cu peste 20 de ani de experiență în domeniu, a ajuns în centrul unui nou scandal sexist. Se întâmplă la scurt timp după situația declanșată de realizatorul de vloguri George Buhnici. Amintim că acesta din urmă s-a ales cu o amendă costisitoare din partea reprezentanților CNCD, din cauză că a trimis fetele și femeile la sală, pentru a scăpa de vergeturi și celulită.

Radu Banciu i-a șocat pe telespectatorii emisiunii „Fotbal All Inclusive”, pe care o prezintă la Prima Sport. Emisiunea a fost urmărită și pe pagina de Facebook „Fotbal All Inclusive”, unde a strâns peste 6.500 de vizualizări.

Prezentatorul de știri sportive este cunoscut în spațiul public pentru stilul său ușor satiric de a comenta diverse evenimente. De această dată însă, Radu Banciu nu s-a descurcat la fel de bine. Jurnalistul a ajuns să fie acuzat de sexism, după ce a spus ce și-ar dori, de fapt, femeile de la bărbați.

„Când pari inabordabil, toată proasta-i după tine”

Totul a început sub forma unui comentariu despre un subiect adus în discuție de un urmăritor al emisiunii. Acesta a atras atenția asupra faptului că prezentatorul TV ar fi „alungat toate muierile de pe chat”. Radu Banciu a explicat, într-un mod foarte dezinvolt, cum a reușit să facă acest lucru.

„Atât timp cât pari inabordabil, toată proasta-i topită după tine. Atât timp cât te dai cocoș, femeia e în jurul tău. În momentul în care dai un pic în tandrețe, în nostalgie, nu o mai interesezi”, a declarat Radu Banciu, în ediția de joi, 1 septembrie, a emisiunii TV.

Ce a urmat, însă, a ridicat multe semne de întrebare privind comportamentul și atitudinea jurnalistului sportiv față de reprezentantele sexului frumos. Radu Banciu a lăsat de înțeles că femeile și-ar dori, de fapt, să fie lovite de bărbați. Însă nu ar fi dispuse să recunoască public acest lucru, ci doar în cadrul intim al unei relații.

Bărbații care se comportă tandru cu femeile sunt „plictisitori”, în opinia prezentatorului TV. Un bărbat adevărat nu ar trebui să fie „moale”, ci „puternic”. Totul trebuie să se întâmple, însă, „până la un punct”, potrivit lui Radu Banciu. În caz contrar, femeile s-ar plânge că au fost lovite cu „ranga sau cu parul”.

Derapaj sexist al lui Radu Banciu în direct la TV

„Toate femeile pe care le-am cunoscut, mă rog, 99%, asta își doreau: să le mai și plesnești din când în când, să vadă că există o autoritate. Dar asta nu o spune niciuna în viața reală. Ele o spun așa, în cuplu.

Nu se duce niciuna la televizor să spună: eu de abia aștept să vină bărbatul acasă să îmi dea două-trei dosuri de palmă de să mă lase lată. Sau sa îmi dea în fiecare seară numai la ficat.

Nu spun asta, dar sunt atât de proaste cele mai multe dintre ele că asta își doresc. O relație de tipul ăsta. Este inacceptabil. Atunci ia-ți un măgar sau un mistreț și stai cu ăla”, s-a mai exprimat jurnalistul Radu Banciu.

Parteneri
Ce trebuie să faci în ziua de Paște ca să ai noroc tot anul. Obiceiul care îți aduce succes
Redactia.ro
Latura rușinoasă a lui Ion Creangă. Cum devenise amantul femeilor căsătorite și cum a ajuns să aibă un copil din flori, cu o călugăriță
Click.ro
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Nu se mai ascund! El are 29, ea - 52! Cuplul din showbizul românesc despre care toată lumea vorbește
Unica.ro
A murit starul rock and roll-ului. Este cel care i-a inspirat pe artiștii de la Beatles. Video
EVZ.ro
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
Spynews
Putin a împietrit. Vin soldații americani. Decizia SUA se aplică din 9 Mai
Capital.ro
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România: ”Emitem taloanele!”
Antena 3
O mai recunoști? A fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Decizia neașteptată luată la 73 de ani
Avantaje
Situație PERICULOASĂ pentru România. Declarația care ne dă fiori reci
Mediaflux
Alertă pe litoralul României, în minivacanța de 1 Mai! Dealerii de droguri au început să vândă substanțele interzise
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un fast-food celebru: „Era viu și mișca”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro