Florin Călinescu, derapaj sexist șocant la Prima TV: ‘Contează ovarele la voi?’

Florin Călinescu, derapaj sexist șocant la Prima TV: ‘Contează ovarele la voi?’
Florin Călinescu a șocat cu afirmațiile sale

Florin Călinescu a intrat în vizorul multor români în urma unor declarații pe care unii le-au văzut nepotrivite. Ce a spus celebrul fostul jurat de la emisiunea ‘Românii au talent’? Cum a sunat dialogul dintre el și o invitată?

Florin Călinescu, derapaj sexist: ce a spus actorul?

Florin Căluinescu a fost luat în vizor din cauza unor afirmații făcute în ediția din 26 noiembrie din cadrul show-ului care îi poartă numele. Cei care îl iubesc au mutat canalul de pe Pro TV pe Prima Tv, după ce maestrul a încetat colaborarea cu trustul menționat.

Din păcate, în ediția de ieri a reușit să îi dezamăgească pe unii din fani cu câteva declarații nepotrivite considerate sexiste de mulți. Actorul a lăsat să se înțeleagă că femeile sunt mai prejos decât bărbații pe fond emoțional.

Un număr considerabil de români nu au văzut deloc cu ochi buni cele spuse de prezentator și au comentat dur prestația sa recentă de la show-ul de pe Prima TV.

Românii l-au pus la zid

„Călinescu m-a făcut să-mi vină să vomit de câte ori l-am văzut, în ultimii 30 de ani or so”, „Oribil… Si la Romanii au talent avea comentarii libidinoase si misogine”, „Rămâne sa învețe invitatele sa se ridice sa plece din emisiune la astfel de întrebări. A rămâne în platou e o forma de a valida mitocănia”,

„Daca ar fi sa vorbim de taria de caracter, ce demonstreaza fetele de la handbal, de la canotaj, Simona Halep sau fetele de la scrima e exact invers, ca sportivele române stau mult mai bine la capitolul putere mentala decat baietii. Un prostanac outdated si prafuit care n-are treaba cu sportul românesc. 🙂”, au fost doar câteva din comentariile internauților care l-au pus la zid pe artist.

„Contează ovarele la voi?”

„Acolo la Federația Internațională obiectul muncii e handbalul mondial. Eu mă uit, dar cumva la băieți mi-e clar ce se întâmplă și până unde putem ajunge. La fete nervii sunt mult mai mari pentru că pare că sunt unele favorite, apoi luăm 6 goluri fără să clipim. Nu există o consecvență psihologică la nivelul femeilor.

Contează la voi ovarele, maternitatea, iubirea, drăguții, primești un SMS…Sunteți mai fragile psihic în sport decât bărbații? Am avut vreo 4-5 ani cu voi cu meciuri în care s-a pierdut la mustață. Sunt mai lente româncele? Eu așa îmi imaginez cum trântesc astea meciul: ‘care mi-a luat oja??'”, a declarat Florin Călinescu în cadrul unei ediții.

„În generația mea noi n-am avut chestia asta și eu m-am gândit la asta. Nu exista nicio ură între fete sau ceva…Dinamica jocului oricum s-a schimbat. Nu mai e vremea celor înalți în joc.

Nu există animozități de genul, mai ales că ne-am dorit mereu să face performanță”
Narcisa Lecușanu, fostă jucătoare de handbal

Afirmațiile acestuia pot fi vizionate de la minutul 1:10.40 AICI.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI