Derapaj la Acces Direct. Fanii au taxat imediat emisiunea pentru aceste imagini

Derapaj la Acces Direct. Fanii au taxat imediat emisiunea pentru aceste imagini
Derapaj la Acces Direct

Derapaj major la Acces Direct, care a făcut chiar și reconstituire macabră în direct, cu manechine pe podea. Postul Antena 1, care găzduiește emisiunea, a fost amendat cu nu mai puțin de 10.000 de lei.

Derapaj la Acces Direct

Tot azi s-a dat și cea mai mare penalizare din ultimul timp, și anume, zece minute de suspendare pentru Antena 1, pentru derapajele de la Acces Direct, în cazul gemenilor cazuţi de la etajul zece.

Menționăm că burtiere şocante au rulat în timpul unei dintre emisiunile luate în discuţie (din 12 mai), dintre care:

  •  Revolta părinţilor! Vloggerul le omoară copiii!
  • Descoperire şocantă în curtea groazei
  • Cine l-a omorât şi tranşat pe Meluţă?
  • Vecinii o acuză pe Mariana de omor! Ce dovezi au?

În acea emisiune era dezbătut cazul unui vlogger pe nume Arley Bradley (Simon Attila), acuzat de mai mulţi părinţi că le-ar fi ameninţat copiii. În aceeași emisiune au fost şi acuzaţii de pedofilie. Apoi s-a mai dezbătut şi cazul unei crime din judeţul Brăila, fiind prezentate detalii sinistre:

  • „Aici, în coşarele astea aicea, acolo i-a găsit picioarele. Picioarele, înfăşurate într-un cearşaf şi într-o pătură”, spunea un martor în emisiune.
  • „În pod, i-au găsit capul într-un sac de unică folosinţă şi înfăşurat într-un pulover de-al lui”, apărea pe ecran.

Dorina Rusu, care a şi propus amenda votată în unanimitate, a spus:

„Nu mi se pare normal să prezinţi detaliile acelea la ora respectivă. Mai ales pentru protecţia minorilor, chiar dacă intenţia de a prezenta un caz”, a spus aceasta, potrivit paginademedia.

Tot azi, cea mai mare sancţiune din ultimii ani pentru Antena 1

Amintim că tot azi CNA a decis o suspendare de program, de 10 minute, pentru derapajele grave din ediţiile în care la Acces Direct a fost tratat cazul gemenilor care au căzut de la etajul zece al unui bloc din Ploieşti. Astfel, pe post va rula, între 19:00 şi 19:10, textul sancţiunii de la forul audiovizual.

Valentin Jucan, cel care a şi propus această sancţiune, a spus:

„Mi-a dat senzaţia că parcă le-a părut rău că nu au avut o cameră acolo când s-a întâmplat”, a spus răspicat Valentin Jucan.

El a continuat:

„Un post de televiziune nu trebuia să îşi calce în picioare misiunea şi anumite linii ale decenţei. Modul în care s-a susţinut dialogul şi emisiunile cu acei sărmani oameni a fost o atidunine plină de cruzime. Reacţiile moderatorului au fost crude. Nu pentru asta a primit Antena 1 licenţă”, a mai spus, printre altele, membrul CNA.

De menționat este că în emisiunile respective, mama gemenilor a fost acuzată că şi-ar fi omorât copiii.