Derapaj halucinant la o televiziune din Rusia. Ce s-a întâmplat când un invitat a spus că soldații ruși mor în Ucraina

Derapaj halucinant la o televiziune din Rusia. Ce s-a întâmplat când un invitat a spus că soldații ruși mor în Ucraina
Reacția unui prezentator rus: un invitat i-a subliniat că soldații ruși mor în Ucraina

Un prezentator rus a avut o reacție incredibilă în direct! Moderatorul s-a isterizat imediat după ce un invitat a spus că soldații ruși mor în Ucraina în timpul războiului ordonat de Vladimir Putin. Momentul în care vedeta a acționat după cele auzite a devenit viral. ,,Nu, nu, nu vreau să aud asta! Ascultați-mă! Stați! Opriți-vă!”, a sărit de pe scaun prezentatorul, țipând la invitat să se oprescă.

Derapaj incredibil la o televiziune din Rusia: ce a făcut un prezentator?

Un prezentator al unei emisiune din cadrul Zvezda a avut o reacție incredibilă în recenta ediție. Momentul din televiziunea de stat operată de Armata Rusă a ajuns în atenția oamenilor din lumea întreagă. Moderatorul a reacționat imediat în clipa în care un invitat a spus că soldații ruși mor în Ucraina. De asemenea, bărbatul a cerut să se țină un moment de reculegere pentru cei pierduți pe front.

„Acolo chiar sunt băieții noștri și din Donețk, și din Lugansk şi forţele speciale, mor acum, iar ţara noastră..”, a spus invitatul, un analist militar. „Nu, nu, nu vreau să aud asta! Ascultați-mă! Stați! Opriți-vă!”, a sărit de pe scaun prezentatorul, țipând la invitat să se oprescă.

,,Băieții noștri care luptă pentru Rusia”

Cel din urmă a spus că vrea să se țină un moment de reculegere pentru „băieții noștri care luptă pentru Rusia”. În timpul ascesta, moderatorul a subliniat că soldații din armata rusă ,îi distrug pe naziști’, ulterior s-a îndepărtat de la locul său. De asemenea, el a ținut să precizeze că ce se întâmplă acum este un real triumf al armatei rusești. Mai exact, vedeta a precizat că este vorba despre renașterea Rusiei.

„Vă voi spune eu ce fac băieții noștri: băieții noștri îi distrug pe nenorociții de naziști.(…) Este un triumf al armatei rusești. Este renașterea Rusiei!”, a încheiat țipând prezentatorul.

,,Condiţiile oferite nu sunt acceptabile”

În prim-plan avem o serie de negocieri, dar cu toate astea cerințele lui Vladimir Putin nu sunt văzute cu ochi buni de nimeni. Preşedintele francez Emmanuel Macron a precizat în cursul zilei de joi că liderul rus a formulat condiţii inacceptabile pentru un armistiţiu în Ucraina, transmite dpa.

„Trebuie să mărturisesc că astăzi condiţiile oferite (de Putin – n. red.) nu sunt acceptabile”, a spus Macron, referindu-se la convorbirea telefonică de o oră pe care o avusese ceva mai devreme cu Putin şi cu cancelarul german Olaf Scholz.

„Întrebarea este, deci: e gata Putin să reia relaţia în mod sincer şi să propună ceva?”, a adăugat preşedintele Franţei, ţara care deţine semestrul acesta preşedinţia Uniunii Europene.