Dennis Man, în centrul unei controverse la Parma. Ce se întâmplă cu internaționalul român

Dennis Man, în centrul unei controverse la Parma. Ce se întâmplă cu internaționalul român
Dennis Man a fost uitat pe banca de rezerve și de noul antrenor al celor de la Parma

Dennis Man, în centrul unei controverse la Parma. Internaționalul român a devenit factor de tensiuni în echipa emiliană. Sosirea noului antrenor, Giuseppe Iachin, nu a produs, deocamdată, schimbări majore în statutul de rezervă al atacantului de 23 de ani. Totuși, nu toată lumea este de acord cu decizia tehhnicianului care procedează la fel ca predecesorul său, Enzo Maresca.

Dennis Man, în centrul unei controverse la Parma

Dennis Man, în centrul unei controverse la Parma. Internaționalul român a ajuns o rezervă eternă la formația ce ocupă abia locul 14 în Serie B. Deși era văzut, inițial, ca unul dintre jucătorii-cheie în jurul căruia va avea loc reconstrucția echipei, situația s-a modificat total în mandatul lui Enzo Maresca.

Dennis Man nu a fost pe aceeași „lungime de undă” cu tehnicianul italian care l-a trimis pe banca de rezerve. Man abia dacă a prins 10 minute în teren în ultimele 5 partide. Înlocuirea lui Maresca cu Beppe Iachini nu a adus vreo schimbare în statutul românului.

Giovanni Iachini a declarat, inițial, că „trebuie să mă gândesc la toți, iar Dennis Man face parte din echipă”, conform parmalive.com. Noul tehnician a mai spus că românul are calitate fotbalistică, dar că sunt și alte aspecte ce șin de partea tactică, dar și de caracter, ce trebuie puse la punct. Iachini a mai declarat că Man trebuie să muncească, exact ca și ceilalți jucători, în folosul cauzei echipei.

Ce se întâmplă cu internaționalul român

Dennis Man nu a fost introdus nici în partida de duminică, cu Como, scor 1-1. Decizia lui Iachini a fost criticată pe site-ul parmalive.com. Italienii nu înțeleg motivul pentru care polonezul Adrian Benedyczak (21 de ani) a fost ținut pe teren până la final, în timp ce Man nu a primit niciun minut.

A mâncat un gol ca și făcut în startul meciului și n-a mai arătat nimic altceva. Iachini a insistat să-l țină pe teren până în minutul 94 fără niciun rost. Și Man, jucător evaluat la 13 milioane de euro, rămâne să lustruiască banca”, a scris sursa citată.

Dennis Man este dorit, în continuare, de Fatih Terim la Galatasaray. El s-ar alătura lui Cicâldău și Moruțan. Parma ar dori 7 milioane de euro pe fotbalistul român. Astăzi, de la ora 19.00, Parma întâlnește Brescia, echipa de pe locul 2 din Serie B, loc direct promovabil. Lidera clasamentului este Pisa, formația la care joacă Marius Marin, căpitanul naționalei U21 a României.

Nici Valentin Mihăilă, celălalt român din lotul Parmei, nu se simte prea bine, el nefiind nici măcar convocat pentru prtida cu Brescia. Mihăilă acuză, însă, de ceva vreme, probleme medicale, aceasta fiind cauza nefolosirii sale.

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI