Denise Rifai și religia sa. De ce evită acest subiect de fiecare dată: „Niciodată în spațiul public” (exclusiv)

Denise Rifai și religia sa. De ce evită acest subiect de fiecare dată: „Niciodată în spațiul public” (exclusiv)
Ce spune Denise Rifai despre religia ei?

Denise Rifai este una din cele mai iubite prezentatoare de TV din aceste momente. Cu toate că a reușit ca în ultima perioadă să își strângă o comunitate impresionantă în mediul online, ea rămâne o prezență discretă. Aceasta a vorbit de puține ori despre familia sa sau despre amintirile din copilărie ori statusul amoros. Iată că acum a venit cu câteva mărturii despre relația ei. Ce spune despre acest detaliu? „Niciodată în spațiul public”, a subliniat moderatoarea.

Denise Rifai, detalii din viața sa: ce spune despre religia ei?

Denise Rifai este deja cunoscută românilor de câțiva ani după apariția sa în cadrul unor emisiuni politice. Cu toate astea, cea din urmă a cunoscut succesul odată cu show-ul ,,40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Vedeta a rămas totuși o persoană discretă și a vorbit rar în tot acest timp despre familie, amintiri din copilărie sau statusul său amoros. Iată că acum a venit cu câteva amănunte despre viața personală pe care fanii le așteptau de o bună perioadă.

,,Foarte frumoasă, am copilărit aici, în România. M-am născut dorindu-mi și plăcându-mi să fiu o prințesă. Eu îl iubesc pe tata foarte mult. Tata avea mulți băieți, prietenii lui arabi, și îmi aduc aminte de mine, mică fiind, plină de aur, aur mult la mâini și alintându-mă mai mult singură, așezându-mă în brațele prietenilor tatălui meu și întrebându-i foarte cald: ce cadou mi-ați adus? Și trebuia să fie puțin aur.

Eram așa cum era telenovela aceea cu Jade – Clona, era fetița ei, Samira, cam așa eram și eu când eram mică. Îmi plăcea foarte mult să stau între oameni mari și să fiu prințesă. Pentru mine Iordania este acasă și România e acasă”, a povestit aceasta, pentru impact.ro.

,,Există un singur Dumnezeu. Eu sunt foarte religioasă”

Întrebată despre religia sa, vedeta a menționat că a fost învățată de părinți să nu deschidă acest subiect în spațiul public. Moderatoarea a subliniat că este ceva intim care ține de familia ei. Cu toate astea, cea din urmă crede că există un singur Dumnezeu și spune că este foarte religioasă.

,,Tata și mama m-au învățat ca niciodată în spațiul public să nu deschid subiectul confesiunii noastre religioase. Este un subiect care ține de familia noastră și, ce pot să spun însă, că există un singur Dumnezeu și că eu sunt foarte religioasă și că e în mine Dumnezeu și că îi mulțumesc în fiecare zi pentru tot ceea ce trăiesc”.