15 mai 2024 | 17:20

Denise Rifai, deranjată de remarcile lui Dani Oţil. Au fost puşi la aceeaşi masă, dar situaţia s-a complicat imediat VIDEO

Monden
Denise Rifai, deranjată de remarcile lui Dani Oţil. Au fost puşi la aceeaşi masă, dar situaţia s-a complicat imediat VIDEO
Moderatoarea Kanal D Denise Rifai, deranjată de Dani Oțil și tachinările sale din podcast: "Nu-mi place". Video

Denise Rifai, moderatoarea emisiunii 40 de întrebări de la Kanal D, a fost pusă la aceeași masă cu Dani Oțil și Răzvan Simion, prezentatorii matinalului de la Antena 1, unde au discutat despre unele aspecte ale meseriei lor. Nu a durat mult până au început tachinările și replicile deranjante. Video

Denise Rifai, Dani Oțil și Răzvan Simion, invitați la aceeași masă

Denise Rifai, Dani Oțil și Răzvan Simion sunt unele dintre numele celor mai cunoscuți oameni din televiziunea românească. Cei trei au fost invitați la M.C.N. Podcast, unde au discutat despre rolul și impactul televiziunii în viețile oamenilor, influența online-ului asupra meseriei de prezentator TV și despre cum se poate crea conținut relevant, indiferent de canal, pentru spectatori.

La podcastul la care au fost prezenți Denise Rifai, Dani Oțil și Răzvan Simion, au participat și studenți de la mai multe specializări din cadrul facultăților Universității București, cum ar fi: Publicitate, Marketing și Jurnalism. Aceștia au pus și unele întrebări celor trei prezentatori și moderatori TV.

Denise Rifai refuză ideea de a-și face publică viața personală în mediul online

După cum precizat deja, influența mediului online asupra prezentatorilor din televiziunea românească a fost unul dintre subiectele abordate în cadrul podcastului M.C.N., cei trei invitați prezentându-și perspectivele proprii asupra subiectului.

Discutând pe această temă, Denise Rifai a explicat că folosește platformele sociale doar pentru a împărtăși cu publicul chestiuni ce au legătură cu viața sa profesională sau cu cariera în televiziune. Moderatoarea emisiunii 40 de întrebări de la Kanal D a precizat că nu e pregătită pentru altceva.

Tachinarea lui Dani Oțil a deranjat-o pe vedeta Kanal D

Denise Rifai nu se simte pregătită că facă publice detalii din viața intimă, în afara celei profesionale, în mediul online. Vedeta a punctat că nu admiră neapărat această față a online-ului. Doar că acesta a fost punctul în care Dani Oțil a considerat potrivit să o tachineze pe colega lui.

Denise Rifai: Pe Instagram… nu am un Instagram pe care să îmi arăt viața personală, pentru că nu sunt pregătită pentru chestia asta, nu-mi place zona asta. Mie îmi place doar să arăt ce e professional.

Dani Oțil: Foarte rău! Eu aș vrea să știu cu ce creme îți faci rutina de dimineață.

Ce replică dură i-a dat Denise Rifai colegului său

Replica lui Dani Oțil nu a generat o reacție pozitivă din partea lui Denise Rifai. Moderatoarea show-ului de la Kanal D a oftat, adoptând o atitudine ce a dezvăluit clar că era obosită de tachinările colegului său, oferindu-i acestuia un răspuns scurt: „O să-i trimit Gabrielei (soția lui Dani Oțil – n.r.) lista de creme…”.

Se pare că Denise Rifai a fost deranjată de atitudinea colegului său din podcast. Nu a fost singura tachinare din partea lui Dani Oțil, primită de moderatoarea de la Kanal D. Comentariile prezentatorului matinalului de la Antena 1 au fost mult mai dese, după cum se poate vedea și în clipul de mai jos.

Parteneri
Cum arăta IUSTINA de la INSULA IUBIRII înainte de operațiile estetice!? FOTO
Redactia.ro
Oana Roman, sfâșiată de durere: „A plecat liniștit, în somn...Sufletul meu plânge”
Click.ro
I s-a VĂZUT tatuajul INTIM! Poze INCEDIARE fără haine cu ROMÂNCA lui Michele Morrone
Vocea.biz
Iustina de la Insula Iubirii, însărcinată la filmări! Imagini bombă cu ea gravidă, pe plajă!
Unica.ro
Vești bune pentru părinții singuri. Schimbări majore la pensia alimentară
EVZ.ro
Lista cu cerințele pe care le are 50 Cent pentru a susține concertul din București. Cum este pregătită camera de hotel și ce preparate va servi
Spynews
Românii, taxați în plus. Intră în vigoare din 1 aprilie, nu e păcăleală: Vor achita direct
Capital.ro
El are 44 de ani, iar ea are 24. Mulţi i-au criticat și nu le-au dat dat nicio șansă! Anunțul făcut acum de artist: „ A spus: Da!
Avantaje
CALCUL corect al PENSIEI. IATĂ CÂT primesc pensionarii ÎN PLUS
Mediaflux
Prețul pe care l-a plătit Ioana Grama pentru o noapte de cazare în Dolomiți. Suma depășește cu mult salariul minim în România
Spynews.ro
Cea mai simplă metodă de a curăţa ardei copţi. În câteva secunde sunt gata
Realitatea.net
Ce înseamnă acest număr de pe biletul de avion. Puțini îi cunosc adevărata semnificație
Antena 1
Câți bani vor primi în plus românii cu pensii mici după marea recalculare. Anunțul făcut de șeful Casei de Pensii
Impact.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro