Denisa de la Bambi a dat lovitura în al doilea an pandemic. Ce s-a întâmplat azi, în București FOTO EXCLUSIV

Denisa de la Bambi a dat lovitura în al doilea an pandemic. Ce s-a întâmplat azi, în București FOTO EXCLUSIV
Acum, ea dat lovitura in Bucuresti

Denisa Tănase a dispărut de pe scena muzicală din România. Frumoasa artistă de la trupa Bambi s-a apucat acum de afaceri.

Denisa Tănase a lăsat muzica pentru afaceri

Denisa Tănase a lăsat deoparte muzica și s-a orientat către afaceri. A devenit antreprenoare și pare că îi merge ca pe roate. De fapt, deși puțini afaceriști au reușit să se descurce în timpul pandemiei, Denisa a dat marea lovitură.

Denisa are 34 de ani și a decis să lase cântatul deoparte, devenind femeie de afaceri. Ea deține o afacere cu parfumuri, cu multe magazine și locații în România, dar și în orașe din Europa. În țară, vedeta are opt astfel de locații.

Recent, Denisa a dat lovitura cu cea de-a 9-a locație. Ea își deschide magazin pe Dorobanți, în centrul orașului.

După ce a anunțat că va da gratis umbrele și câteva pachețele pentru cei care îi vor călca pentru prima dată magazinul nou inaugurat, fanii au dat năvală în magazin.

A dat lovitura în al doilea an de pandemie

S-a format o coadă de 100 de metri, iar lumea așteaptă de două ore în ploaie deschiderea magazinului.

Denisa Tănase are venituri considerabile de pe urma afacerii sale. Ea a ajuns în 2020, an pandemic, la o cifră de afaceri de 10.939.810 lei, cu un profit de aproximativ 700.000 de euro. În doi ani, vedeta a câștigat aproximativ un milion de euro.

„Secretul reușitei este în primul rând foarte multă muncă. Și când spun foarte multă mă refer la muncă, zi de zi, fără oprire. În al doilea rând, am avut ambiția să urmăresc ideile pe care mi le-am proiectat. Am avut familia lângă mine.

Pe soțul meu, pe sora mea, iar atunci mi-a fost mai ușor. În multe lucruri, soțul meu m-a și împins din spate, el este cel care m-a sfătuit să îmi asum anumite riscuri și am avut rezultatele acestea”, a declarat vedeta.

Ea este căsătorită cu Mircea Brânzei, iar cât despre muzică, Denisa spune că nu mai are deloc timp și a lăsat deoparte această pasiune.

„Suntem la început de drum. Ne-am dezvoltat, dar abia acum vine greul. Adică, pornind de la 0 era și normal să avem aceste rezultate, să creștem. Acum trebuie să păstrăm ritmul de creștere, iar asta va fi mai greu. Nu mai am deloc timp de muzică, aș putea spune că m-am lăsat”, a spus artista.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI