Demisie răsunătoare la vârful PSD! A demisionat la numai o săptămână după ce a acceptat funcția

Demisie răsunătoare la vârful PSD! A demisionat la numai o săptămână după ce a acceptat funcția
PSD-ul trece prin zile de foc! Paul Stănescu a demisionat!

Paul Stănescu, președintele executiv al Partidului Social Democrat, și-a dat demisia. Acesta a ales să plece la numai o săptămână de la acceptarea funcției în cauză. PSD trece acum prin zile de foc, mai ales după condamnarea liderului guvernului la închisoare.

Demisii în lanț la PSD!

Paul Stănescu, președintele executiv al Partidului Social Democrat, a demisionat după o săptămână de la preluarea titulaturii. Apele sunt agitate din cauza faptului că data la care va fi organizat congresul pentru alegerea noului președinte al partidului rămâne încă necunoscută. Social-democrații se grăbesc să ia la cunoștință numele noului lider, cerând un Congres cât mai rapid pentru ilucidarea acestui mister. Condamnarea fostului lider PSD la închisoare a obligat guvernul în cauză să rămână cu o conducere interimară.

Nu este clar, însă, dacă la congresul acesta va fi ales noul președinte al partidului sau dacă interimarul asigurat va continua să fie lăsat pe mâinile Vioricăi Dăncilă, cel puțin până la prezidențiale. În cursul zilei de vineri, interimarele a trei ministere vor expira, astfel că Dăncilă încă așteaptă un răspuns de la Cotroceni. Deciziile vor urma să fie luate tot în Comitetul Executiv, după răspunsul președintelui.

Paul Stănescu, demisie fulger din PSD
Paul Stănescu, demisie fulger din PSD

Demisiile PSD, semne de „solidaritate”

În 2015, Paul Stănescu demisiona din fucnția deținută pe atunci în PSD, în semn de solidaritate cu Liviu Dragnea. De asemenea, Acesta a susținut că din funcțiile de conducere deținute în partid au mai demisionat și președinții organizației PSD din Giurgiu, Vaslui și Maramureș. „Mi-am dat demisia din funcția de vicepreședinte al partidului la nivel național și președinte al organizației PSD Olt. Motivul, pentru că așa cum știți există o sentință, chiar dacă nu este definitivă, a Înaltei Curți de Casație și Justiție, nu vorbesc de nume, chiar dacă îl cheamă Liviu Dragnea sau îl chema altcumva, în care președintele executiv al PSD este condamnat cu suspendare un an de zile, motivul îl știți toți, referendumul. (…)

Mai sunt din câte știu eu încă trei colegi de-ai mei, este vorba de președintele organizației PSD Giurgiu, domnul senator Bădălău (Niculae Bădălău – nr.), de președintele CJ și PSD de la Vaslui (Dumitru Buzatu – nr.), de domnul Zetea Gabriel, vicepreședinte CJ și președinte al PSD Maramureș. Deci care ne-am scris demisia și cei care am înregistrat-o, cel puțin din câte informații am eu până să plec de la sediul din Kiseleff, de ieri, unde s-a ținut Comitetul Executiv”, a declarat Stănescu într-o conferință.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI