Demisie de ultimă oră de la Antena 1. Prezentatoarea TV a renunțat la Observator

O prezentatoare TV și-a luat rămas bun de la Antena 1

Demisie de ultimă oră la Antena 1. O prezentatoare TV, de la Observator, și-a luat rămas bun de la publicul care a urmărit-o și de la colegii de breaslă din cadrul postului TV. Vedeta și-a anunțat demisia chiar și pe pagina sa de Facebook, în cazul în care fanii ei n-au urmărit declarația în direct.

Cine și-a dat demisia de la Observator, Antena 1

Este vorba despre plecarea Vivianei Sposub, din echipa de prezentatori a Antenei 1. Viviana era prezentatoarea rubricii meteo de la Observator pe care o mai vedeai din când în când pe post, dacă obișnuiești să te uiți des pe Antene. Ea părăsește postul de televiziune după doar un an, semn că a găsit în altă parte o oportunitate mai bună.

Demisie de ultimă oră de la Antena 1. Prezentatoarea TV a renunțat la Observator
Viviana Sposub prezenta rubrica meteo la Observator

Joi, 27 iunie, Viviana Sposub a prezentat pentru ultima dată rubrica meteo la Observator, când și-a luat la revedere de la telespectatori.

„A venit momentul să-mi iau rămas bun de la echipa Observator. Vă mulțumesc pentru experiență, vă mulțumesc pentru amintiri, însă unele capitole trebuie să se încheie pentru a face loc altora care chiar merită scrise”, a spus ea după ce a prezentat meteo, conform Paginii de media.

Viviana Sposub și-a luat rămas bun de la Antena 1, postul care a lansat-o în televiziune

Ca să fie sigură că știe toată lumea că n-o să mai fie la Antena 1, de-acum fosta prezentatoare și-a dezvăluit demisia și pe pagina sa de Facebook:

„Mi-am dat demisia! Poate că nu ați văzut momentul live, însă da, mi-am luat rămas bun de la Observator… Mulțumesc din suflet întregii echipe alături de care am lucrat, alături de care am râs, ba chiar am și plâns. Mulțumesc pentru întreaga experiență, pentru tot ceea ce am învățat și pentru toate amintirile care vor rămâne vii și peste ani. Sunt foarte fericită pentru decizia luată și privesc acum cu interes spre noi orizonturi! Vă doresc o vară cu muuuult soare și sper să îmi fiți alături în continuare!”, a scris ea pe Facebook.

Demisie de ultimă oră de la Antena 1. Prezentatoarea TV a renunțat la Observator

Viviana a fost încă de la început în echipa Antenelor, pentru că este absolventă a Intact Media Academy. A avut, așadar, o bună rampă de lansare în televiziune, așa cum au toți cei care urmează acele cursuri plătite. Ea a prezentat rubrica meteo din aprilie 2018.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI